Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Sexi milionára v Nemecku nenávideli kvôli životnému štýlu: Čítajte a pochopíte prečo

Bastian Yotta s manželkou Zobraziť galériu (3)
Bastian Yotta s manželkou (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Milionár Bastian Yotta a jeho manželka Maria sa presťahovali z rodného Nemecka do amerického Beverly Hills po tom, čo sa susedia začali vysmievať z ich nadbytku a dokonca im pľuli na nablýskané Ferrari. Na ich pompéznom životnom štýle sa v novej krajine nič nezmenilo, akurát si teraz môžu dopriať autentickú idylu v štýle Baywatch.

Najúprimnejšia spoveď zlatokopky (26): Slová, pri ktorých sa normálnemu človeku rozum zastavuje

Vlastník nadnárodnej spoločnosti, ktorý utratí viac ako 89-tisíc eur mesačne, začal snívať o živote v Los Angeles po tom, čo sledoval seriál Baywatch v televízii ako dieťa. "Krásne pláže, krásne dievčatá, chcel som to všetko. Mal som víziu, ktorá sa teraz stala realitou - vytvoril som svoj vlastný Baywatch a moje dievča je viac sexi ako Pamela Anderson," hovorí sebavedomý Bastian (38).

Pár sa stretol pred tromi rokmi v reštaurácii v Mníchove. Maria (27) bola v tom čase študentka, ale polroka po spoločnom randení, sa rozhodla vzdať svojho sna vyučovať deti so špeciálnymi potrebami. Samozvaný playboy jej zaplatil zväčšenie poprsia a z košíka 32C sa razom stal 32F. 

Sexi milionára v Nemecku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Nemci by sa jej vysmievali a povedali by jej, že ich má príliš veľké, ale osobne si myslím, že sa im také páčia. Mám rád veľké prsia a viem, že urobili Mariu veľmi šťastnou," dodal pracháč.

"Snažím sa byť pre Bastiana dobrou ženou. Miluje, keď nosím sexi šaty. Ráno sa snažím zobudiť skôr, než on, aby som sa pripravila, pretože miluje, keď vyzerám dobre. Niekedy nosím po dome šaty za 2000 dolárov," vysvetlila Maria, ktorá však tvrdí, že nie je žiadna zlatokopka a spočiatku nemala ani tušenie, aký je Bastian bohatý. Páčilo sa jej jeho vyšportované telo a krásny úsmev. Okrem toho je vraj čestný a veľmi vtipný.

Dvojica sa v Beverly Hills už usadila a pravidelne usporadúva pre svojich priateľov a významných hostí opulentné párty. "Je mi jedno, koľko peňazí utratím za večer, desaťtisíc, dvadsaťtisíc dolárov. To ma netrápi," uviedol Bastian, ktorý celú záležitosť berie ako investíciu do šťastia svojich potenciálnych klientov.

Sexi milionára v Nemecku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Pár sa nedávno presťahoval do ešte väčšieho domu, ako mal predtým a v garáži mu postáva vysoko cenená kolekcia automobilov. "Mám rád športové autá - mám Lamborghini Aventador, ktoré stálo okolo 40-tisíc dolárov. Mám tiež Bentley Continental Sport, ktorý vyšiel na štvrť milióna, ale moje obľúbené je Ferrari 458 v závodnej výbave. Dosiahne okolo 360 km/h. Milujem ho, pretože je veľmi agresívne: Neexistuje veľa takých rýchlych áut, ako je toto. Celkovo má moja zbierka hodnotu približne 1,3 milióna dolárov," pochválil sa boháč.

Bohatý ruský mladík (16) pobúril internet: Dievčatá sa vyzliekajú na ulici, chlapi pijú jeho moč!

Láska k drahým autám sa u neho však snúbi aj so zanietením pre ďalšie luxusné veci. Dvojica pravidelne nakupuje v exkluzívnych obchodoch, kde šaty stoja okolo tritisíc, topánky štyritisíc a niektoré kabelky aj šesťtisíc dolárov. Kruhy, v ktorých sa pohybujú, si to totiž vyžadujú nadmerné výdavky, ale Bastian s Mariou to nepovažujú za problém.

Napriek kritike, ktorej čelia a skutočnosť, že museli kvôli závisti opustiť svoju domovskú krajinu, sa cítia byť veľmi šťastní. "Mojím prvoradým cieľom je stať sa miliardárom a som na dobrej ceste. Potrebujem ešte dva roky a potom snáď budem premýšľať o založení rodiny," dodal muž, pre ktorého je jeho život ako jedna veľká dovolenka.

Sexi milionára v Nemecku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Bastian Yotta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu