Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO z prechádzky po lese jej nedá spať: Keď sa naň doma pozrela, zostala ako obarená

Elaine Stewartová zachytila na mobil čosi zaujímavé. Zobraziť galériu (2)
Elaine Stewartová zachytila na mobil čosi zaujímavé. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Britská dôchodkyňa, ktorá sa vybrala na prechádzku do lesa, zostala po návrate domov v šoku. Ten jej spôsobili fotografie, ktoré počas výletu urobila. Elaine Stewartová (65) spravila zábery prostredníctvom mobilného telefónu a snažila sa zachytiť malebnú prírodnú scenériu. Pri prezeraní záberov si ale prababička uvedomila, že možno vo chvíľach ich zrodu nebola sama.

FOTO V anglickej katedrále straší? Z dlažobnej dosky vykúka duch kráľovského tyrana

"Snažila som sa odfotiť hmlu. Podľa mňa to vyzerá ako chlapec v staromódnom oblečení. Viem, že tam boli bane a možno je to miesto, kde pracoval. Aby som bola úprimná, mám otvorenú myseľ. Niektorí hovoria, že je to trik svetla, ostatní dokážu rozoznať postavu. Názory sú rozdielne," osvetlila Stewartová situáciu pre portál Mirror Online.

Fotografia bola zachytená v prírodnej rezervácii Sandwell Valley na čistine v blízkosti "Wasson Pool". Táto oblasť v blízkosti Birminghamu je vraj notoricky známa strašidelnými pozorovaniami už celé desaťročia.

FOTO z prechádzky po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Elaine sa na miesto vrátila v rovnaký čas, ale nedokázala zopakovať podobný moment. Verí, že tajomnou osobou je chlapec v oblečení z 18. storočia. Dieťa mohlo byť jednou z obetí banských šácht, ktorých tu bolo viac ako dosť.

Viac o téme: DuchElaine Stewartová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu