Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Predpoveď počasia, akú ste v živote nevideli: Toto je možné iba v Rusku

Bombová explózia v Sýrii. Fotografiu zverejnilo ruské ministerstvo obrany
Bombová explózia v Sýrii. Fotografiu zverejnilo ruské ministerstvo obrany (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Zdá sa, že v Rusku je všetko možné. Aj to, keď vám v predpovedi počasia moderátorka zahlási, že je výborné počasie pre bombardovanie Sýrie. Neveríte? Presvedčte sa sami.

Štátna televízia Rossija 24 v sobotu ráno odvysielala kontroverznú predpoveď počasia. Moderátorka v nej vyhlásila, že je "perfektnú počasie na bombardovanie Sýrie". Horúco a slnečno aj v októbri. „Október je všeobecne priaznivý mesiac pre letecké útoky v Sýrii,“ dodala blondína na videu.

Ďalej v predpovedi ukázali letecké zábery z bombardovania (v prevažnej väčšiny) sýrskych rebelov. Hlásateľka sa nechala tiež počuť, že daždivý sever krajiny nemôže ohroziť nálety ruských stíhačov. "V týchto meteorologických podmienkach môžu stíhačky preniknúť pod mraky a predviesť efektívne nálety na pozemné ciele a následne zamieriť vyššie, aby sa vyhli protileteckej paľbe," hovorí žena na videu.

VIDEO

Rusi začali s náletmi na protivládnych rebelov iba pred pár dňami. Pôvodne mali útočiť na Islamský štát, no zatiaľ to vyzerá tak, že kryjú chrbát svojmu spojencovi Asadovi.

Viac o téme: PočasieRuskoSýriaPredpoveď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu