Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tak toto je už prisilná káva: Jade (21) súložila s chlapcom (11), a to je len začiatok

Jade Hattová
Jade Hattová (Zdroj: FB/Jade Hatt)

LONDÝN - Vo svete sa každý deň odohrá veľa dobrých aj zlých udalostí, ale pri niektorých správach zostáva naozaj zdravý rozum stáť. Inak to nie je ani v prípade pohlavného styku mladej Britky s chlapcom, ktorého mala strážiť. Prípad sa dostal až na súd, ktorý rozhodol, že obvinená dievčina nepôjde do väzenia, ale dostane len podmienku. Okolnosti prípadu sú totiž poriadne bizarné.

Šok najatého súkromného detektíva: Učiteľku (33) pristihol pri sexe s vlastným synom  (17)

Jade Hattová robila chlapcovi babysitting šesť či sedemkrát, až v jeden deň, keď mal tínedžer voľno zo školy, došlo k najhoršiemu. Incident sa odohral v novembri minulého roka a mladá dievčina mala sex s maloletým. Akt bol krátky, trval vraj iba 45 sekúnd.

Chlapcov otec však na jej krku našiel stopy po milostnom uhryznutí a po preskúmaní tínedžerovho telefónu v ňom našiel kompromitujúce správy. Žena privolanej polícii tvrdila, že jej chlapec povedal, že má 15 rokov.

Obvinenej sa paradoxne napokon zastal práve otec maloletého, podľa ktorého jeho syn vyzerá na svoj vek naozaj vyspelejšie a celú záležitosť nepovažuje za zneužitie, ale za "zárez na svojom opasku". Okrem toho vyšlo najavo, že muž mal so ženou sám predtým krátky sexuálny pomer.

Podľa neho aj jej obhajcu pôsobí Hattová veľmi nezrelo a je zraniteľná. Mala tvrdú výchovu a dva roky strávila v nemocnici kvôli leukémii. Podľa sudcu išlo o výnimočný prípad, čo napokon smerovalo k netradičnému rozsudku.

Jade Hattová dostala šesťmesačnú podmienku s odkladom na dva roky s dohľadom a musí sa zaregistrovať na sedem rokov ako sexuálna delikventka, Taktiež jej bola nariadená sexuálna prevencia, ktorá jej zakazuje mať dva roky kontakt s malými chlapcami.

Viac o téme: Jade Hattová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu