Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

5 vecí, ktoré vďaka smartphonu nemusíte baliť na cesty

Huawei Zobraziť galériu (7)
Huawei (Zdroj: Huawei)

Všetci to poznáme. Náročné balenie na cesty. Oblečenie, základná kozmetika, doklady a lieky sú nevyhnutnosťami. Ale čo knižka, turistický sprievodca, fotoaparát, hudobný prehrávač a ďalšie drobnosti, bez ktorých si svoj výlet nevieme predstaviť? V súčte môžu tieto drobnosti predstavovať celkom zásadný problém s ohľadom na miesto v aute či v batohu.

Našťastie je tu jedno skvelé riešenie, ktoré vám dokáže ušetriť veľa miesta v kufri. Polovicu z potrebných vecí si môžete zbaliť do svojho chytrého telefónu. Značka smartphonov Honor vám prináša 5 tipov na nevyhnutnosti, ktoré môžete mať vo svojom mobile, a tým pádom stále pri sebe.

Huawei
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Huawei)

1) Mapa

Dôležitým základom je spoľahlivá mapa alebo navigácia. Mapy v súčasných telefónoch sú dnes veľmi sofistikované. A veľmi často už dokážu pracovať aj off-line. Nielen že sa nestratíte, ale ľahko nájdete najbližší bankomat, reštauráciu, kaviareň či skrytú pamätihodnosť. A je úplne jedno, či cestujete pešo, autom, na bicykli, alebo či využívate mestskú hromadnú dopravu.

Huawei
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Huawei)

2) Sprievodca

K mapám je vhodné zaobstarať si tiež sprievodcu, ktorý napovie, v ktorom hoteli si oddýchnete podľa svojich predstáv a kde najlepšie uspokojíte hladný žalúdok. Odporúčame aplikáciu TripAdvisor, ktorá si so všetkým dokáže poradiť, vrátane obrázkov ubytovania a hodnotenia zákazníkov. Umožňuje tiež porovnávať ceny a zobrazovať veľmi podrobné informácie.

Huawei
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Huawei)

3) Fotoaparát

Najkrajším suvenírom z cestovania sú jednoznačne spomienky. Ak sa však o nich chcete podeliť s ostatnými, budete potrebovať kvalitný fotoaparát. Vďaka smartphonom ho však s pokojným svedomím môžete nechať doma. Dnešné chytré telefóny zvládnu robiť snímky v kvalite, ktorú sa nemusíte báť vytlačiť.

Huawei
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Huawei)

4) Slovník

Na hoteli, v taxíku alebo pri nákupoch môžete ľahko naraziť na jazykovú bariéru. Ešte nedávno by ste so sebou museli neustále nosiť príručné, teraz si vystačíte so svojím smartphonom. Viete, že existujú aplikácie, ktoré dokážu preložiť text priamo z fotografie? Napríklad Google Translate.

Huawei
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Huawei)

5) Hudobný prehrávač, knihy, hry

Cestovanie môže byť niekedy hektické, dôležité je tak nájsť si chvíľku na relax. Doslova celú vašu knižnicu môžete mať stále so sebou vďaka zabudovanej e-book čítačke. Na virtuálnom trhovisku Google Play môžete stiahnuť tisíce hier, mnoho z nich zadarmo. Vyskúšajte tiež aplikáciu Spotify s nepreberným množstvom hudby všetkých žánrov. Aj tá je v základnej verzii úplne zadarmo.

Huawei
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Huawei)

Ideálny spoločník na cesty: nový honor 7

Ideálne zariadenie, ktoré všetky tieto prvky spája je nová vlajková loď značky Honor, smartphone honor 7. Okrem vyššie zmienených benefitov ponúka tiež odolné celokovové telo, čítačku odtlačkov prstov pre dokonalé zabezpečenie, hlavný fotoaparát s rozlíšením 20 MP a v kategórii špičkových telefónov tiež bezkonkurenčnú cenu.

Huawei
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Huawei)

- reklamná správa -

Viac o téme: Huawei
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu