Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Morbídne tajomstvo lásky dvoch súrodencov: Stali sa milencami a rodičom spravili niečo strašné

Karen a Leandro sú za mrežami Zobraziť galériu (2)
Karen a Leandro sú za mrežami (Zdroj: profimedia.sk)

BUENOS AIRES - Nevlastní súrodenci z Argentíny sa priznali k vražde svojich rodičov za okolností, ktoré vyrážajú dych. Nad neobyčajnou krutosťou tejto dvojice sa pozastavovali aj samotní vyšetrovatelia, ktorí pracovali na prípade.

Dvadsaťpäťročný Leandro Acosta a jeho nevlastná, o tri roky mladšia sestra Karen Kleinová, zosnovali plán, ako zabiť svojich rodičov. Súrodenci, ktorí sú zároveň milencami, ich zavraždili, rozrezali a niektoré časti tela spálili. Mladík dokonca prejavil nekrofilné chúťky a okrem toho aj kus svojho otca zjedol, informovali argentínske médiá.

Neznesiteľne kruté tínedžerky z výchovného ústavu: Vražedný plán a zahladzovanie stôp

Obaja teraz čelia obvineniu z vraždy Richarda Kleina (†54) a jeho manželky Miryam Kowalczuk (†52). Leandro vypovedal, že vraždil kvôli tomu, že otec dlhé roky zneužíval jeho a takisto dvoch ďalších súrodencov - jedenásťročné dvojičky. "Po vražde pocítil veľkú úľavu, pretože sa konečne skončilo zneužívanie a dlhoročné podriaďovanie sa chúťkam dominantného otca. Robil to všetko pre svojho mladšieho brata a sestru, aby netrpeli tak, ako trpel on," vyhlásila obhajkyňa Monica Chirivinová.

Morbídne tajomstvo lásky dvoch
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Karen tvrdí, že vraždiť nechcela. Vraj ju ku všetkému donútil brat, ktorý sa jej vyhrážal, že ak mu nepomôže, zabije ju. Podľa Chirivinovej Acosta trpí viacerými psychologickými problémami, vyšetrovatelia sa domnievajú, že ho k spáchaniu trestného činu doviedol finančný motív.

Viac o téme: VraždaZneužívanieArgentína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu