Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V bratislavskej Inchebe dnes štartuje najväčší veľtrh krásy na Slovensku

V bratislavskej Inchebe štartuje najväčší veľtrh krásy na Slovensku Zobraziť galériu (4)
V bratislavskej Inchebe štartuje najväčší veľtrh krásy na Slovensku (Zdroj: PR)

Zažite krásu naživo! Až do soboty sa v bratislavskej Inchebe môžete inšpirovať na veľtrhu Interbeauty, ktorý práve dnes otvára svoje brány. Vystavovatelia si pre vás aj tento rok nachystali nádielku kozmetiky pre všetky typy a potreby pleti.

Tešiť sa môžete na množstvo skvelých noviniek - ázijskú kozmetiku s nezvyčajnými ingredienciami ako slimačí sekrét, fazuľka mungo či manukový med; revolučný systém na úpravu obočia pomocou šablón, najšetrnejší spôsob epilácie na svete –ošetrujúcu kozmetiku so zlatom a platinou či unikátne pečiatky na nechty. Na Interbeauty nájdete aj široký rad prírodnej a organickej kozmetiky. Na návštevníčky čaká uvedenie novej vlasovej kozmetiky SENS.US na trh a úplne nový rad dekoratívnej kozmetiky KRIPA Venezia s anti-aging efektom.

To však nie je všetko! Počas veľtrhu sa dozviete, ako sa starať o svoju pleť, inšpirujete sa najnovšími trendmi v líčení, zistíte, ako si urobiť dokonalú manikúru a pedikúru a spoznáte trendy v strihoch a úprave vlasov na jesennú a zimnú sezónu. Ako zo seba líčením vykúzliť femme fatale? Aké sú zásady v súčasnosti veľmi populárneho  kontúrovania tváre? Ako si urobiť nahý make-up? To všetko vám na Interbeauty predvedú skúsení vizážisti. Mnohé z procedúr si môžete vyskúšať úplne zadarmo – či už si necháte urobiť manikúru, alebo detoxikačnú masáž nôh.

Krása ženy však nezávisí len od jej výzoru, ale vychádza najmä zo psychickej pohody a spokojnosti samej so sebou. Aj preto budú súčasťou sprievodného programu zaujímavé rozhovory s inšpiratívnymi ženami o tom, aké dôležité je nebáť sa urobiť veľké rozhodnutia či ako začať podnikať aj v neskoršom veku a rozvinúť dobrý podnikateľský nápad.

Nezmeškajte veľtrh krásy Interbeauty v bratislavskej Inchebe od 1. do 3. októbra. Tradične ho sprevádzajú obľúbené veľtrhy Esoterika a Biostyl zamerané na zdravý životný štýl. Okrem množstva produktov v biokvalite sa môžete tešiť na zaujímavé prednášky, ktoré vás inšpirujú na ceste za fyzickou a psychickou pohodou. Viac na www.incheba.sk.

Vstupenky sú v predaji na Predpredaj.sk!

-Reklamná správa-

Viac o téme: VeľtrhKrása
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu