Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Falošný lekár robil pohovor s ošetrovateľkou: Rektálny teplomer sa jej snažil pichnúť do...

Howard Harlib
Howard Harlib (Zdroj: polícia)

FLORIDA - Howard Harlib z Miami Beach sa vydával za lekára, ktorý potrebuje najať zdravotnú sestru pre svojho pacienta a svoju obeť zavolal na pracovný pohovor. Namiesto zamestnania sa však nešťastnej žene dostalo sexuálneho obťažovania, nemiestneho záujmu o jej prsia a dokonca sa jej zvrhlý muž pokúsil strčiť rektálny teplomer do patričného otvoru.

Pekelné chvíle zúfalej matky: Toto nikdy nerobte! Jediný bozk jej takmer zabil dieťatko

Vyšetrovatelia na Floride uviedli, že si žena myslela, že bude najatá ako ošetrovateľka. Zostala preto v šoku, keď stretla muža, ktorý predstieral, že je doktor a nevhodne sa jej dotkol. Televízia Local 10 News zverejnila, že Howard Harlib obeti nahovoril, že by sa mala starať o jedného z jeho pacientov. Na základe udania ženy ho ale polícia minulý štvrtok zatkla za obťažovanie a praktizovanie medicíny bez licencie.

Podľa televízie muž zavolal zdravotnú sestru na pohovor k sebe domov a kládol jej nevhodné otázky typu, či by jej bolo nepríjemné, keby pacient pred ňou masturboval a dotkol sa jej pŕs. Vrchol prišiel vo chvíli, keď jej tlačil teplomer cez oblečenie do zadku. Harlib sa v tomto prípade bránil, že len demonštroval správny spôsob, ako rektálne odmerať teplotu.

Žena po tejto skúsenosti povedala "doktorovi", že jej to je nepríjemné a odišla preč. Harlib neskôr vyšetrovateľom tvrdil, že sa dotkol len ženinej ruky. To mu však asi neprejde, keďže je momentálne v podmienke za podobné predošlé činy.

Viac o téme: Howard Harlib
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu