Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pekná učiteľka (30) zviedla žiaka (15): 50-krát sex bez ochrany, a potom... následky!

Caroline Berrimanová Zobraziť galériu (2)
Caroline Berrimanová (Zdroj: FB/Caroline Berriman)

MANCHESTER - Caroline Berrimanová vyviazla z neprípustného vzťahu so študentom iba s dvojročnou podmienkou napriek tomu, že jej obeť tvrdí, že zneužitie ju poznamenalo na celý život. Najprv totiž sexi blondínka nechala svoju dvojročnú dcérku, aby tínedžera volala "ocko" a potom mu oznámila, že je tehotná.

Šok najatého súkromného detektíva: Učiteľku (33) pristihol pri sexe s vlastným synom  (17)

Vzťah sa začal, keď Berimannová pracovala v škole v Greater Manchesteri. Podľa chlapca sex nemali asi prvých päť mesiacov, ale potom bol pravidelný a vždy bez ochrany. "Za tých pár mesiacov sa to muselo stať viac ako 50 krát," povedal mladík pre The Sun a dodal, že dvojica si často smskovala, telefonovala a trávila čas u ženy doma.

Jej dvojročná dcérka ho dokonca začala oslovovať ocko. Podľa žiaka sa všetko zrútilo po tom, čo mu učiteľka povedala, že je tehotná. "Bola to vec, ktorá ma bude desiť celý život," prezradil.

Pekná učiteľka (30) zviedla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Caroline Berriman)

Chlapec sa preto zveril staršiemu bratovi, ale o veci sa dozvedela aj jeho matka, ktorá hrozila, že zavolá políciu, keď vzťah neukonči. Keď študent povedal o reakcii svojej matky Barimannovej, strašne sa rozhnevala a tvrdila, že by mohla prísť o svoju dcérku. Podľa neho potom prišla do ich domu s hotovosťou 20-tisíc dolárov a prosila ho, aby s ňou ušiel.

Po tom, čo voči učiteľke padli obvinenia, Berrimanová bola suspendovaná. Súd tento týždeň rozhodol, že sa vyhne väzeniu a dostala dvojročnú podmienku, 250 hodín neplatenej práce pre komunitu a už nikdy nesmie vidieť svoju obeť, ktorej meno nemôže byť z právnych dôvodov zverejnené.

 

Viac o téme: Caroline Berrimanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu