Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žene (27) sa stalo to, čo ešte nikdy predtým: Po polhodine ma vyhodili z práce, kvôli FOTO v článku

Claire je veľkou fanúšičkou tetovania Zobraziť galériu (2)
Claire je veľkou fanúšičkou tetovania (Zdroj: Facebook)

SWANSEA - Mladá žena z Walesu prišla o prácu takmer okamžite po tom, ako do nej bola prijatá. Jej šéf mal totiž výhrady voči jej ruke, presnejšie tetovaniu na nej. Predtým o ňom nevedel, pretože pohovor sa robil cez telefón.

Dvadsaťsedemročnej Claire Shepherdovej bolo po úspešnom telefonickom pohovore ponúknutá pozícia obchodníčky vo firme Dee Set. Krátko nato dostala email s inštrukciami týkajúcimi sa dress codu vrátane poznámky o tom, že prípadné tetovanie by malo byť zakryté. Dievčina začala mať obavy, pretože má celú potetovanú celú ľavú ruku, no dúfala, že jej nový zamestnávateľ bude zhovievavý.

Žene (27) sa stalo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

No prerátala sa. Claire totiž dostala správu, v ktorej jej spoločnosť oznámila, že jej služby už viac nepotrebujú. Britka si svoj hnev vybila na Facebooku. "Dostala som novú prácu, o ktorú som v priebehu polhodiny prišla. Písala som im, že mám na ruke tetovanie a že to snáď nebude problém. Ešte v žiadnej práci totiž moje tetovanie nikomu neprekážalo. Bola som šokovaná, keď mi odpísali, že ma už nebudú potrebovať, lebo by som tetovanie nedokázala skryť. Pre tú prácu som bola perfektná a očividne si to mysleli aj oni, inak by mi neponúkli miesto. Som totálne znechutená z toho, že ľudia diskriminujú na základe viditeľného tetovania."

Stuarta stálo bláznivé tetovanie rodinný život: Manželka nepredýchala takúto novú okrasu

Shepherdovej post sa začal šíriť na sociálnej sieti ako blesk. Dee Set to postrehla, prehodnotila svoje rozhodnutie a ponúkla jej znova prácu. No Claire ju odmietla a namiesto toho prijala ponuku od inej firmy.

Žene (27) sa stalo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Dee Set je progresívny zamestnávateľ, ktorý si uvedomuje, že v prijímacom procese spravil chybu. Claire sme vysvetlili, že naša ponuka stále platí. Momentálne robíme nábor v celej Veľkej Británii. Vítaný je každý, ktorá má tie správne schopnosti," uviedla hovorkyňa firmy.

Viac o téme: Tetovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu