Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trauma na celý život: Dvojica súložila v kuchyni pred očami svojich troch detí

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

SPRINGFIELD - Pár z amerického štátu Massachusetts bol obvinený z toho, že sexoval pred očami detí na kuchynskej dlážke. Odtrhla ich od seba až privolaná polícia a mala s nimi teda čo robiť. Hriešnici boli totiž dosť agresívni.

Tridsaťročná Adis Negronová a jeho o osem rokov starší partner Elias Alicea uspokojovali svoj sexuálny pud na dlažbe v kuchyni. Vôbec ich pritom nezaujímalo, že sa na nich celý čas pozerali ich deti a plakali.

Oplzlú scénu prerušili až policajti, ktorých privolali susedia. Chvíľu síce čakali pred dverami, lebo im nikto neotváral. No nakoniec ich jedno z detí zbadalo cez okno a pustilo ich dnu. "Deti boli veľmi rozrušené, plakali, slzy im tiekli po lícach popritom, ako sledovali svojich rodičov," uviedol jeden z dôstojníkov.

Alicea potom prikázal svojej družke, aby sa obliekla. "Zlatko, hoď na seba nejaké pos*até oblečenie. Nechcem, aby ťa takto videli tie prasce." Potom sa začal vyhrážať policajtom, že "ak okamžite nevypadnú z jeho domu, ublíži niekomu". To už bolo na dôstojníkov príliš. Eliasovi nasadili putá a odviedli na policajnú stanicu.

Keď sa Negronovej pýtali, prečo súložili pred deťmi," odvetila: "Prepáčte, jednoducho sa to stalo". Mladá žena, ktorá čaká už svoje štvrté dieťa, dodala, že v ten večer s priateľom toho dosť popili. Polícia oboch obvinila z oplzlosti.

 

Viac o téme: SexSúlož
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu