Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Manželov, ktorí skúmali paranormálne javy, našli mŕtvych: Boli ako posadnutí, tvrdia ľudia

Debby a Mark Constantinovci sa správali ako posadnutí.
Debby a Mark Constantinovci sa správali ako posadnutí. (Zdroj: Facebook)

RENO – Ako posadnutí zlými duchmi. Takto ľudia hovoria o dvojici vyšetrovateľov paranormálnych javov, ktorých smrť vyšetruje polícia. Debby a Mark Constantinovci navonok pôsobili ako šťastný manželský pár, no ukázalo sa, že obaja boli pomerne násilnícke typy, ktorých nezhody skončili smrťou.

Tú sprevádzala séria trestných činov, polícia zasahovala pri rukojemníckej dráme. Keď sa v utorok ráno Debbyna spolubývajúca vrátila domov, našla svojho ďalšieho spolubývajúceho mŕtveho. Okamžite zalarmovala políciu, kde oznámila okrem iného aj to, že Debby v byte nie je. Podarilo sa ju však vystopovať na základe aktívneho telefónu.

They are the EVP MASTERS!

Posted by HEather Taddy on 29. jún 2012

Ukázalo sa, že je držaná ako rukojemníčka. Na policajtov, ktorí na miesto dorazili, začal jej únosca strieľať, situáciu sa tak značne skomplikovala. Museli privolať špeciálnu zásahovú jednotku. Vyjednávači zistili, že Deby drží v zajatí práve jej 53-ročný manžel Mark, s ktorým už dlhšie žili oddelene, uvádza webstránka televíznej stanice ktvn.com.

Polícii sa v spolupráci s FBI podarilo do domu vniknúť až poobede, keď Mark prestal komunikovať. Oboch našli mŕtvych, a to konkrétne v dome Markovej dcéry Raquel. Televízny kanál 2News priniesol vzápätí záznamy zo súdnych pojednávaní, ktoré osvetlili celý prípad. Manželia totiž mali poriadne problémy, nevyhýbali sa ani násilným riešeniam.

To View or Buy Images go to www.TinyUrl.com/DarknessPhotos

Posted by Ali Cotton on 2. apríl 2012

Pár bol spolu od roku 2007, kedy sa ako dvaja vyšetrovatelia paranormálnych javov stretli pri jednom prípade. Špecializovali sa na analyzovanie zaznamenaných hlasov a zvukov, ktorých pôvod sa nedal overiť. Medzi fanúšikmi nadprirodzena boli populárni aj vďaka svojej stránke SpiritsSpeak.com, viackrát spolupracovali aj s televíznymi stanicami.

Navonok pôsobili ako normálny pár, no ukázalo sa, že opak je pravdou. V marci tohto roka bola Debby zatknutá, pretože fyzicky napadla Marka. Na súde sa už v tom čase hádali o peniaze, takže poriadne nahnevaná Debby Marka nielen poškrabala na tvári, ale aj porezala kuchynským nožom. On jej však neostal nič dlžný.

Podľa výpovede dcéry Raquel Mark pred šiestimi týždňami vytiahol Debby surovo z auta, držal ju pod krkom a vtiahol do domu, kde ju bil, až kým jej nezlomil nos a nezačala poriadne krvácať. Následne ju začal škrtiť, až kým neomdlela. Preto boli spolu s jeho dcérou Raquel obvinení z viacerých trestných činov. Z väzenia ich dostala kaucia, dokopy zaplatili 70-tisíc dolárov. No ani zákaz priblíženia nezabránil tragédií.

Viac o téme: Rukojemnícka drámaParanormálne javySmrť manželov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu