Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Viete čo je dentálna hygiena?

V našom dentálnom centre v Eurovea  môžete vďaka intraorálnej kamere sami vidieť, v akom stave je vaša ústna dutina Zobraziť galériu (2)
V našom dentálnom centre v Eurovea môžete vďaka intraorálnej kamere sami vidieť, v akom stave je vaša ústna dutina (Zdroj: dentálna hygiena, PR)

Zdravý úsmev nepotrebuje veľa. Iba vašu pozornosť a dôslednú starostlivosť. Prvým krokom je návšteva centra dentálnej hygieny v Eurovea. Najprv zhodnotíme stav vašej ústnej dutiny a zistíme jeho celkový zdravotný a vizuálny stav. V rámci diagnostiky zhodnotíme aj stav vašich ďasien a zubov.

Aký je rozdiel medzi zubárom a dentálnym hygienikom?
Dentálna hygienička nie je zubár, takže vám nebude ani vŕtať ani trhať žiadny z vašich zúbkov. Dokáže však zabrániť vzniku zubného kazu, ochrániť citlivé ďasná a zbaviť vás nánosov zubného kameňa či nepekných povlakov od kávy či cigariet. Ak ale odhalí závažné problémy, určite vám následne odporučí návštevu zubára.

Ako prebieha ošetrenie?
V našom dentálnom centre v Eurovea  môžete vďaka intraorálnej kamere sami vidieť, v akom stave je vaša ústna dutina.

Dentálna hygienička odstráni ultrazvukom hrubé nánosy zubného kameňa , plaku a zvyšné čiastočky ručne dočistí manuálnymi nástrojmi. Po odstránení všetkých nečistôt, zbaví zubnú sklovinu pigmentov z fajčenia, kávy či iných látok zachytávajúcich pigment. Následne na zuby aplikuje pastu, ktorou dočistí posledné nečistoty a vyleští povrch každého zubu.

Na záver ošetrenia ako prevenciu proti zubnému kazu Vám nanesie na zuby fluoridový prípravok a inštruuje Vás, ako správne používať zubnú kefku, medzizubné pomôcky a ďalšie prípravky dentálnej hygieny. Poradí vám, aké  sú pre vás vhodné a odporučí vám domácu dentálnu starostlivosť na mieru. Naučí vás, ako si zachováte zdravie vašej ústnej dutiny a zabránite vzniku rôznych ochorení. Ak treba vášmu úsmevu venovať viac starostlivosti, odporučí vám ďalšiu návštevu v našom centre dentálnej hygieny, tzv. dočistenie.

Tešíme sa na vašu návštevu. Voucher si môžete zakúpiť v sieti PREDPREDAJ.SK.

DH v Eurovea - …PRETOŽE NA VAŠOM ÚSMEVE NÁM ZÁLEŽÍ.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu