Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

V Petržalke to vrelo: VIDEO drsnej hádky dvoch slečien o parkovacie miesto

Došlo aj k fyzickému kontaktu
Došlo aj k fyzickému kontaktu (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Ženy si vedia poriadne skočiť do vlasov. A to aj pri takých bežných veciach, ako je parkovanie. Ak vám totiž pred nosom niekto ukradne vami vyhliadnuté miesto, človeka to vie pekne vytočiť. Čo myslíte, ako skončila hádka týchto dvoch slečien?

Zaparkovať v bratislavskej Petržalke je častokrát priam nesplniteľná misia, čo dokazujú aj nasledujúce zábery. "Ja som tu bola prvá!", týmito slovami začína video, ktorého aktérkami sú dve mladé vodičky. Kameňom úrazu je voľné parkovacie miesto, na ktoré si robili zálusk. Obe sú však neoblomné a odmietajú miesto prenechať tej druhej.

Majiteľka bordového sedana je tak nahnevaná, že svojej rivalke zhodí klobúk z hlavy. Tú to, samozrejme, poriadne napáli a začne sa vyhrážať, že dievčinu na oplátku vyzuje z topánok. A taktiež ju opakovane žiada, aby vycúvala z jej miesta. "Mám ťa zabiť?, pritvrdzuje rétoriku, načo vodička bordového auta kontruje: "Čo si hustá?"

Slečny sa ešte chvíľu doťahujú, pričom kvôli hlasnému zvuku motorky nie je jasné, o čom. Ostáva len dúfať, že sa nakoniec nejak rozumne dohodli a obom sa podarilo zaparkovať.

Hádka o parkovacie miesto

Viac o téme: ParkovaniePetržalka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu