Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO, ktorá radšej nemala vzniknúť: Gynekologička by si za túto selfie zaslúžila...

Selfie, ktorá radšej ani nemala vzniknúť
Selfie, ktorá radšej ani nemala vzniknúť (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Všetci ľudia sa pri pohľade na túto fotografiu zhodujú v tom, že nemala vzniknúť. A keď už predsa len, rozhodne nemá čo hľadať na internete. Lekárka z Malajzie čelí kritike kvôli tomu, že pózuje s rukou v rozkroku pacientky, ktorá práve rodí.

Móda fotiek selfie častokrát prekračuje hranice vkusu. Snímke, o ktorej je reč, sa to "podarilo" tak, ako už žiadnej inej dávno nie. Vyškiera sa na nej mladá pôrodníčka, ktorá práve pomohla priviesť na svet bábätko. Na tom by ešte nebolo nič zlé, keby jednu ruku nemala stále vloženú v genitáliach rodičky. A práve to je moment, ktorý v žiadnom prípade nepatrí na web.

Jedna ruka medzi nohami, druhá ukazuje
Zobraziť galériu (1)
Jedna ruka medzi nohami, druhá ukazuje  (Zdroj: Facebook)

Technicky sa síce fotografia nedá považovať za selfie, pretože si ju z pochopiteľných dôvodov zdravotníčka neurobila sama. Ide však o ďalší prípad nevhodného zneužitia selfie v lekárskej praxi. Onou doktorkou je zamestnankyňa nemocnice Johor Bahru v štáte Johor v Malajzii.

 

Anna (†18) si chcela spraviť ultimátnu selfie: Zodvihla nohu, spálilo ju 27 tisíc voltov

Malajzijský minister zdravotníctva Seri Subra prisľúbil, že lekárku potrestá. Uviedol, že úrady čakajú na ukončenie vyšetrovania lekárskej rady pre etiku, ktorá rozhodne, či bude dotyčná žena vyhodená, alebo jej bude udelená len pokuta.

Viac o téme: Selfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu