Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tento muž má vraj najdlhší penis na svete: Chlapi, nezáviďte mu, je to riadna oštara

Roberto Esquivel Cabrera Zobraziť galériu (2)
Roberto Esquivel Cabrera (Zdroj: mirror.co.uk)

LONDÝN/MEXIKO - Roberto Esquivel Cabrera (52) by mal byť pre mužom zdrojom závisti, ale on by sa radšej svojho "daru" vzdal. Život s takmer 50 cm dlhým penisom je totiž pre neho utrpením. Nielenže sa ženy boja mať s ním sex, ale dokonca mu jeho okrasa tak prekáža, že nie je schopný ani pracovať. Časť jeho tela mu totiž visí až pod kolená, čo mu môže vyslúžiť aspoň zápis v Guinnessovej knihe rekordov.

Vyšinutý experiment: Muž si do penisu pichol viagru, výsledok naozaj STÁL za to!

Cabrera, ktorý pochádza z mesta Saltillo, v severovýchodnom mexickom štáte Coahuila, podstúpil lekárske vyšetrenie a dal si ako dôkaz spraviť aj rontgen svojho obrieho mužstva. Doktori v zdravotnom stredisku potvrdili, že 3D sken je skutočne pravý.

Podľa odborníkov má jeho penis vyše 15 cm a ďalších 33 cm tvorí koža. Cabrera chcel od lekárov nielen potvrdiť pravosť svojho vyhlásenia, ale aj odporúčanie, že je telesne postihnutý. "Pozrite sa, kde je, siaha ďaleko pod kolená. Nemôžem nič robiť, nemôžem pracovať, som postihnutý, takže chcem, aby ma orgány vyhlásili za invalida a dali mi podporu. Potom sa chcem dostať do Guinnessovej knihy," priznal sa Cabrera.

Tento muž má vraj
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Lekárski experti ale majú pre ustarosteného Cabreru riešenie. Stále sa môže rozhodnúť pre dobrovoľnú úpravu svojho tela a podstúpiť operáciu na zmenšenie prirodzenia.

Muža v roku 2011 deportovali americké úrady do Saltilla, kde žije sám v miestnosti, ktorú mu ponúkol jeho brat. Je odkázaný na sociálnu pomoc, a to čo nájde na miestnej skládke odpadu. Nemá žiadnych priateľov a podľa jeho slov všade kam príde, sa mu ľudia vyhýbajú.

Momentálnym držiteľom rekordu o najdlhší penis je Američan Johan Falcon, ktorého mužstvo počas erekcie meria 34 cm.

Viac o téme: PenisRoberto Esquivel Cabrera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu