Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Babička (87) sa začala meniť na monštrum: Neuveríte, aká hrôza jej vyrástla na hlave!

Liang Xiuzhen
Liang Xiuzhen (Zdroj: Youtube/Daily Videos)

ZIYANG - Úbohá staršia žena už niekoľko rokov nemôže pokojne spávať. Len čo sa ráno zobudí a pozrie do zrkadla, premkne ju hrôza. Na temene hlavy jej totiž rastie niečo, za čo ju všetci dedinčania poznajú pred prezývkou „Jednorožica“.

Na hlave 87-ročnej Číňanke Liang Xiuzhenovej z predmestia mesta Ziyang rastie hrubý 13-centimetrový roh a lekári si s ňou nevedia rady. Na hlave sa jej začal tvoriť už pred siedmimi rokmi. Postupne však rástol a podľa jej príbuzných jej odvtedy spôsobuje len trápenie.

Chlapček sa narodil s čudom na chrbte: Lekári nechápu, stále to rastie!

„Odkedy jej začal rásť na hlave, moja mama sa sťažuje na sústavné svrbenie. Našli sme však spôsob, ako ju svrbenia zbaviť pomocou tradičnej čínskej medicíny,“ komentoval je ťažkosti syn. Jej roh bol najprv tenký len ako malíček, ale posledných šesť mesiacov začal neskutočne rýchlo rásť. Spôsobuje jej bolesti, ktoré ju budia zo spánku a dokonca z neho niekedy krváca, uvádza portál Mirror.

Podľa lekárov ide o keratizovaný kožný nádor, ktorý vzhľadom pripomína roh. Chirurgovia rodine vysvetlili, že sa ho môžu pokúsiť odstrániť chirurgicky, ale príbuzní majú k zákroku výhrady kvôli veku Liang Xiuzhenovej a zvažujú ďalšie možnosti. „Moja matka je príliš stará a roh jej vyrástol na hlave, čo je veľmi citlivá oblasť. Nie som istý, či je operácia správna voľba,“ dodal ženin syn, ktorý sa obáva, že by zákrok nemusel dopadnúť dobre.

Viac o téme: Roh na hlaveLiang Xiuzhen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu