Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Konšpirátori dospeli k záveru: Asteroid zničí v septembri našu planétu, spadne na toto miesto!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

LONDÝN - Ohlasovanie konca sveta je pre ľudstvo akousi špecifickou "zábavkou". Neprejde snáď ani rok, aby niekto neprišiel so zaručenými informáciami o tom, kedy bude človek vymazaný z povrchu zemského. Najnovšie sa objavili správy o vyše tri kilometre veľkom asteroide, ktorý má zasiahnuť našu planétu v septembri. Hoci tieto paniku šíriace chýry vyvrátili aj odborníci z amerického NASA, konšpirátori si nedajú pokoj a tvrdia, že vedia kam a kedy vesmírne telesne dopadne.

Konšpirátori majú zlú predtuchu a strašia svet: Už o mesiac sa zrodí Antikrist, v CERNe

Náš svet má byť zničený medzi 21. až 28. septembrom. Počiatky tohto tvrdenia pochádzajú od samozvaného proroka Efraina Rodrigueza, ktorý sa opiera o proroctvo o krvavom Mesiaci. Podľa neho štyri po sebe idúce zatmenia Mesiaca a šesť splnov medzi nimi veští apokalypsu. Tento názor prezentuje aj Kniha proroka Joela, ktorý spomína, že sa „slnko zahalí do tmy a mesiac do krvi, keď príde veľký Pánov deň" Katastrofa by tak mala byť čochvíľa na obzore.

Rodriguez hovorí, že mal víziu asteroidu "vstupujúceho do vzdušného priestoru mesta Arecibo v Portoriku a spadne do mora medzi ostrovom Isla de Mona a mestom Mayaguez, kde vyvolá obrovské zemetrasenie".

Konšpirátori dospeli k záveru:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: google)

Vzhľadom na to, že proroctvo vyvolalo medzi ľuďmi strach a paniku, bol Národný úrad pre letectvo a vesmír (NASA) nútený vydať vyhlásenie, v ktorom uviedol, že neexistuje žiadny dôkaz, že by bol nejaký asteroid alebo iný nebeský objekt na dráhe, ktorá by mala vplyv na Zem.

"V skutočnosti ani jeden zo známych objektov nemá vierohodnú šancu zasiahnuť našu planétu aj v budúcom storočí. Neexistuje žiadny vedecký základ, ani jeden náznak dôkazu, že asteroid alebo iný nebeský objekt by mal v uvádzanom čase dopadnúť ne Zem," tvrdí NASA.

Viac o téme: AsteroidApokalypsa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu