Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Každý raz nový príbeh

V novom dizajne Nicolaus Vodka Extra jemná Zobraziť galériu (4)
V novom dizajne Nicolaus Vodka Extra jemná (Zdroj: PR)

Kde iní končia, vy začínate? Po jednej preflámovanej noci prichádza ďalšia? Idete v tempe a máte radi nespútanú zábavu? Tak nám dovoľte predstaviť vám Extra Jemnú Nicolausku, ktorá je trendy a každý raz otvára množstvo nečakaných, nepoznaných a nezabudnuteľných príbehov!

Nicolaus Extra Jemná Vodka, prezývaná Nicolauska, sa snaží držať krok s mladými, ktorí sa nezastavia. Preto inovuje a zlepšuje sa. Či už svoju chuť alebo obal. Doteraz sa pre vás zmenila už viackrát. Aby bola trendy, prichádza s výraznými vylepšeniami i teraz.

Chcete si dopriať Nicolausku v novom šate? Všimnite si, že na rozdiel od predošlej verzie má niekoľko odlišností! Hneď pri prvom pohľade si všimnete zmenu ikonickej fľaše. Kontúry si síce zachovala, no je štíhlejšia a má sebavedomejšie ramená. Následne vás môže prekvapiť logo Mikuláša, ktoré sa posunulo nižšie, kde spolu s logom značky tvorí jeden celok. Detailisti isto ocenia aj prémiovejší uzáver s blyštiacim sa strieborným logom. So striebrom totiž súvisí proces dosiahnutia dokonale čistej chute a vône Nicolaus Extra Jemnej vodky. Tá vďaka filtrácii cez 24 špeciálnych kaskádových filtrov z aktívneho striebra a kombinácií s krištáľovo čistou tatranskou vodou dostáva preukázateľne jemnejšiu chuť a vôňu. Na novej etikete tento proces symbolizuje strieborný nápis „striebrom filtrovaná“.

Nicolauska stále napreduje, zdokonaľuje sa a ide v tempe mladých. Preto jej právom patrí prvenstvo a môže sa pýšiť titulom „najpredávanejšia vodka na Slovensku“. Rovnako ako mení svoj vzhľad, vylepšuje chuť či pridáva nové príchute, mení aj svoje logo. Hlavne preto, aby sa ešte viac priblížila mladým, ktorí si ju obľúbili.

Extra jemná vodka skvele chutí nielen samostatne, ale je tiež ako stvorená do miešaných nápojov. Aby ste si mohli drinky pripraviť, nemusíte obehnúť tri hypermarkety. Obsahujú totiž základné prísady, ktoré nájdete aj bežne doma.

Extrafine mix

4 cl Nicolaus Extra Jemná Vodka 38 %

2 dcl hroznový nápoj

Citrón

Ľad

Ako si ho pripraviť? Do pohára vložte ľadové kocky a kolieska citrónu. Následne nalejte Nicolaus Extra Jemnú Vodku a pohár doplňte hroznovým nápojom.

Každý raz nový príbeh
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

Cranberry Bull

4 cl Nicolaus Cranberry Vodka 38 %

2,5 dcl Red Bull Cranberry

Ľad

Postup prípravy je nasledovný. Vyšší pohár naplňte ľadom. Vlejte vodku a následne doplňte Red Bullom. Ozobte širšími farebnými slamkami a môžete podávať.

Každý raz nový príbeh
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu