Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Žena len chcela predať starý televízor: Namiesto toho ukázala všetko, hore aj dole!

To je ale odraz.
To je ale odraz. (Zdroj: FB)

SYDNEY - Zbaviť sa starého televízora je jedna vec, ale predviesť sa popri tom v Evinom rúchu, to už je silenejšia káva. Presne tak však dopadla žena v Austrálii, ktorá si asi neuvedomila, že pred obrazovkou stojí nahá a v odraze je všetko vidieť. Alebo že by to bol iba taký odvážny marketingový ťah?

Inzerát na tieto šaty rozpútal divoké vášne: Ich majiteľka prezradila viac, ako mala

Inzerát na Facebooku v skupine pomenovanej "Dubbo Trash a Treasure" sa rýchlo stal hitom po tom, čo všímavý užívateľ natrafil na erotický obraz skrývajúci sa v sivej ploche obrazovky predávaného televízora a svoj objav zaslal do on-line novín.

Niektorí ľudia totiž stále zjavne nepochopili, že stáť pred odrazovými plochami znamená, že sa v nich môžu ocitnúť aj oni sami. To bude najpravdepodobnejšie aj prípad tejto austrálskej ženy, ktorá si zobrala malý fotoaparát a cvakla starý televízor, ktorého sa chcela zbaviť.

Popis inzerátu je jednoduchý: "Starý tv. Urobte ponuku. Funguje." V konečnom dôsledku však nie je známe, či si žena bola alebo nebola vedomá svojej nahoty a mnoho skeptikov argumentuje, že to nemusela byť iba náhoda, ale dokonca zámer. Žeby sa s televízorom potrebovala tak rýchlo rozlúčiť?

FOTO Žena len chcela
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: FB)

Viac o téme: Inzerát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu