Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Takto zúrivo sa nepobijú ani chlapi: VIDEO Ženy si to rozdali pred bratislavským barom

Blondínka dostala od brunetky poriadne na frak.
Blondínka dostala od brunetky poriadne na frak. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA – Hovorí sa, že za všetkým treba hľadať ženu. V tomto prípade ale zrejme ide o muža, o ktorého sa pobili dve mladé slečny v centre Bratislavy pred jedným zo známych diskotékových klubov. Nešlo o žiadne preplesknutie, ale o poriadnu bitku s kopancami a ťahaním za vlasy. Brunetku, ktorá sa nechcela vzdať pokusu ublížiť neznámej blondínke, museli oddeliť až okolostojaci muži.

Tmavovláska si v bitke počínala rozhodne obratnejšie, nič to však nemení na fakte, že ide o skutočne nepríjemný pohľad. Napriek tomu, ako to už nad ránom po pretancovanej noci býva, väčšina osadenstva okolitých podnikov sa na celej veci akurát zabávala. Predsa len sa však našla skupinka záchrancov, ktorú toto správanie mladých žien pobúrilo.

Brunetka svoju obeť najprv vláčila za vlasy po chodníku, potom pridala kopance do hlavy, na čo sa však z davu „dobre sa zabávajúcich“ mužov a žien oddelili záchrancovia svetlovlasej krásky. Všetko si jeden nie veľmi vychovaný mladík, ktorý počas incidentu vulgárne nadával, natočil aj na video. Podľa portálu Netky.sk išlo medzi dievčatami o to, že jedna druhej prebrali „klienta“, čo sa však už zrejme nedá potvrdiť.

Upozorňujeme, že video obsahuje vulgarizmy.

Viac o téme: Bitka na uliciŽenská bitkaBitka pred klubom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu