Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na toalete takmer dostal infarkt: Najprv počul čudný šramot, potom to vyliezlo

Toto sa môže stať aj vám!
Toto sa môže stať aj vám! (Zdroj: Youtube/PeriolaMonday)

WASHINGTON - Ak ste v detstve trpeli fóbiou zo záchodových potrubí a predstavovali ste si, ako sa kanalizáciami plahočia nebezpeční votrelci a keď zablúdia, môžu vystrčiť hlavu z vašej toalety, verte, že toto je krutá realita.

Ani v tom najhoršom sne by mu nenapadlo, čo ho čaká pri návšteve toalety. Sadol si na dosku a odrazu počul podivný šramot, ktorý vychádzal z útrob misy. Keby vám tento príbeh rozprávala suseda, možno by ste jej neverili, ale z toaletnej kanalizácie sa odrazu vynoril obrovský potkan! Ako sa tam mohol dostať?

Operácia, pri ktorej ľudia omdlievajú: Cez pupok mu zaživa vytiahli mŕtvu potvoru

Krysy sa podľa Daily Mail môžu dostať pri hľadaní potravy aj do obytnej kanalizácie. Vydržia plávať až tri dni a dokážu pod vodou zadržať dych tri minúty. Ich ostré pazúry a flexibilné telo im dovoľujú prekĺznuť aj cez úzke potrubia. Odpadové kanalizácie môžu byť podľa odborníkov pre krysy potravinovým rajom, pretože ľudia zvyknú splachovať veľké množstvá jedla. Potkany si však dokážu pochutnať aj na obsahu ľudských výkalov. Preto, keď budete nabudúce počuť nezvyčajné zvuky vychádzajúce z toalety, majte sa na pozore.

Viac o téme: ToaletaPotkan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu