Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena našla na internete skvelú ponuku na ležadlá: Kúpila hneď dve, TO, čo prišlo, ju odrovnalo!

No, nekúpte to! Zobraziť galériu (3)
No, nekúpte to! (Zdroj: Twitter/Ellie Mae)

LONDÝN - Christine Harfordová (55) z britského Essexu nemohla uveriť svojmu šťastiu, keď už počas svojho prvého stretu s nakupovaním na internete naďabila na cenovo výhodné ležadlá. Neváhala a tovar zaplatila. Po doručení objednávky však zostala poriadne zaskočená. Najprv sa síce hnevala a mala po nálade, ale po pár týždňoch sa už dokáže nad celou situáciou pousmiať.

FOTO Trapas Čecha pred celým národom: Chcel iba predať televízor, ale ukázal oveľa viac!

"Vedela som, čo som chcela, staromódne ležadlo a ľudia mi hovorili "mala by si sa pozrieť na e-Bay", na internete sa dajú nájsť dobré ponuky. Bolo to prvýkrát, čo som nakupovala on-line, prešla som niekoľko stránok a nakoniec som našla na Amazone úplne také, aké som chcela. Keď som videla cenu, nemohla som tomu uveriť. Aj s dodaním, ktoré stálo oveľa viac než ležadlá, to bol naozaj dobrý obchod. Bolo to také výhodné, že som sa rozhodla zobrať dve, jedno pre mňa a jedno pre môjho manžela," prezradil Christine portálu mirror.co.uk.

Jedno ležadlo stálo 1.89 libry a doručenie 4,59 libry. Dokopy tak Britka zaplatila 8,37 libry (cca 11,7 eur) a tešila sa na vysnívaný záhradný nábytok, v ktorom si bude vychutnávať slnečné lúče. Keď prišiel vytúžený termín, vyzerala z okna dodávku, ale žiadne auto s ležadlami neprišlo. Iba poštár doručil do schránky obálku.

"Volala som svojej dcére Ellie, pretože tá si často v mojom mene objednáva veci cez internet a spýtala sa jej, či je tá zásielka pre ňu. Hovorila, že nemá potuchy, čo to je, tak som ju otvorila... a zrazu som držala v dlani ležadlá," vysvetlila Christina, ktorá si pri opätovnom prečítaní objednávky uvedomila, že skutočne zaplatila za dve kreslá, ale miniatúrne, v mierke 1:12, ktoré majú okolo 10 x 5 cm.

Žena našla na internete
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/Ellie Mae)

"Bola som taká sklamaná, nemohla som tomu uveriť .. ," prezradila Christine, ktorá však poriadne pobavila svoju rodinu a okolie. Dcéra Ellie (16) dokonca zdieľala nešťastný omyl svojej matky na Twitteri a v priebehu niekoľkých hodín sa z neho stal hit. Žena po počiatočnom šoku, ktorý utrpela, je už schopná vidieť aj zábavnú stránku veci a ani ležadlá nevyšli navnivoč. Hrá sa s nimi jej päťročná neter v domčeku pre bábiky.

"Z príbehu plyne poučenie, že si treba všetko pozorne prečítať, keď nakupujete online," dodala Christine.

Žena našla na internete
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: /Ellie Mae)

Viac o téme: LežadláPrekvapenieObjednávkaInternet Christine Harford
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu