Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Oheň na Magio Pláži

Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: GAS Familia)

Už tento piatok 7.8. prinesie Goral Vodka Master na bratislavskú Magio Pláž unikátny plážový Club Master 77 s barmanskou show, ohňom, sexi tanečnicami a skvelými drinkami.

Každá párty v rámci druhého ročníka Club Master 77, netradičného pop-up clubu, má svoju originálnu tému. Tou najbližšou je MASTER OF FLAIR, barmanská show s množstvom dych vyrážajúcich efektov. Vzduchom budú lietať fľaše šejkre, aj poháre a horieť budú nielen netradičné koktejly z Goral Vodky Master, ale aj samotní barmani.

Návštevníci Clubu Master 77 budú mať možnosť vidieť profesionálne výkony slovenských barmanov vlastniacich množstvo ocenení zo slovenských, ale aj medzinárodných súťaží. Jedným z nich bude Matúš Jašurka (24), ktorý hovorí: „Chcem ukázať ľuďom, že byť barman je rovnaké ako byť umelec. Nie je to len namiešať drink ako vo fastfoode. Ide o štýl, skúsenosti, spôsobe zaujať zákazníka“.

Drinky, ktoré namiešajú profi barmani, budete môcť ochutnať aj vy, ak prídete tento piatok na Club Master 77. Pre všetkých ostatných je k dispozícii ponuka skvelých letných koktejlov vytvorených špeciálne len pre Club Master 77. Ochutnajte napríklad Goral Master Red Cube drink so sladkými červenými ľadovými kockami alebo drink Goral T-Master s netradičným jazmínovým čajom.

Okrem horiacej barmanskej flair show a skvelých koktejlov bude hrať DJ, v bazéne si budete môcť zatancovať alebo sa len pokochať pohľadom na sexy tanečníčky.

Štartujeme v piatok o 18.00 hod. najlepšou pool party v meste.

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu