Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bunga Bunga náramok je to, čo toto leto musíte mať!

Bunga Bunga náramok je to, čo toto leto musíte mať!
Bunga Bunga náramok je to, čo toto leto musíte mať! (Zdroj: PR článok)

Leto je plné radovánok, vody, slnka, slobody, smiechu, nových lások a milióna zážitkov. Teploty sa šplhajú do astronomických výšin, avšak nepríjemné telesné pachy už viac nemusia byť prekážkou pri nadobúdaní nových známostí – s Bunga Bunga náramkami budete voňaví, svieži a príťažliví.

Kto nevonia pekne, ten akoby ani nebol. O potení, zápachu a nepríjemnom pocite by sa dali napísať celé diplomové práce. Platí tu jednoduchá rovnica – ak sa necítite dobre vo svojej koži, nebudú sa pri vás dobre cítiť ani ostatní. Vône pôsobia pre naše zmysly zvláštne a zároveň krásne – navodzujú príjemnú atmosféru a vďaka nim si ľahšie zapamätáme príjemné spomienky na letné zážitky. Zaobstarajte si aj vy svoj Bunga Bunga náramok (alebo ich majte viac a striedajte vône, ako sa vám zapáči). Prečo?

Budete sa cítiť fresh

Nemusíte spotrebovať tony dezodorantu, aby ste sa v lete cítili ako človek hodný ľudského kontaktu. Zlaďte si Bunga Bunga náramok s outfitom a šírte okolo seba samé pozitívne veci. Vďaka univerzálnemu dizajnu si ho môžete zobrať kamkoľvek – na pláž, na festival, na zmrzlinu, na prechádzku so psom alebo aj večer do kina. Bunga Bunga vydrží voňať minimálne mesiac a vďaka afrodiziakálnym vôňam sa budete cítiť neodolateľní.

Budete zaujímaví

Bunga Bunga momentálne letí. Nie je to len hravá slovná hračka, je to aj módny trend a dalo by sa povedať, že aj životný štýl. Buďte hraví, buďte farební, buďte fresh!

Pred „Bungou“ sa neschováte

Náramky Bunga Bunga sú ľahko dostupné. Kúpite ich napríklad v kamenných predajniach siete kníhkupectiev Panta Rhei alebo aj v e-shope. Sú dostupné v šiestich farbách, takže ich zladíte naozaj ku všetkému. Vyrobené sú z príjemného materiálu a nič vám nebráni v tom, aby ste ich mali na ruke viac, dokonca sa môžu nosiť aj na členku. Náramky Bunga Bunga navyše nájdete aj na letných festivaloch, preto záchranu v podobe voňavého zázraku zoženiete takpovediac v hodine dvanástej. Zabávajte sa, zoznamujte sa, buďte Bunga Bunga.

-Reklamná správa-
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu