Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO megapodvodu v priamom prenose: Počas žrebovania Lota sa stalo niečo neskutočné!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Bane Ćukić)

BELEHRAD - V Srbsku riešia záhadu miliónovej lotérie. Dopredu naplánované či len nešťastná chyba? Ľudia nemohli uveriť vlastným očiam, keď uvideli na obrazovke číslo, ktoré sa malo ešte len vylosovať! Čo je za tým?

V Srbsku sa vedie búrlivá debata o tom, či milióny v lotérii mali byť zmanipulované v prospech výhercu. Včera sa konalo losovanie čísiel v pravidelnej relácii. Moderátorka hlásila vylosované loptičky jednu po druhej. Všetky sa postupne zobrazovali na obrazovke. Prvé tri čísla išli ako po masle. Štvorka, dvanástka a tridsaťtrojka sa po vylosovaní zobrazili aj v grafickej podobe na obrazovke.

Vytiahli iba štyri čísla. Na obrazovke bolo však čísiel päť
Zobraziť galériu (2)
Vytiahli iba štyri čísla. Na obrazovke bolo však čísiel päť  (Zdroj: YouTube/Bane Ćukić)

Problém nastal, keď sa vytiahlo štvrté číslo - 27. Na obrazovke však zasvietilo číslo 21. Vzápätí sa na grafike objavilo piate číslo - 27 a to bez losovania. A čo čert nechcel, číslo 21, ktoré svietilo omylom na obrazovke, vylosovali o pár sekúnd neskôr. To pobúrilo divákov a vznikli rôzne fámy, že o správnom poradí čísiel nerozhodla náhoda, ale machinácia.

Štvrtú loptičku vytiahli v čase 1:06.

Pravda je však zrejme prozaickejšia. Štvrté vylosované číslo bolo 27, no na obrazovke svietilo v poradí až piate. Pravdepodobne spravil chybu technik, ktorý mal na starosti grafiku na obrazovke a číslo 21 tam pozabudol. Bola obrovská náhoda, že 21-tku vytiahli o niečo neskôr. Po pár desiatkach sekúnd už réžia technickú chybu napravila.

Viac o téme: PodozrenieSrbskoLotéria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu