Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tínedžerka (17) odišla zo školy, aby počúvala inštinkt: Jej dôvod zmení váš pohľad na život

Rachel Hendryová
Rachel Hendryová (Zdroj: Youtube/World Sexyy@amazing news)

MOTHERWELL - Rachel mala v škole vynikajúci prospech, no napriek tomu sa svoj život rozhodla zmeniť o 180 stupňov. Hovorí, že vždy túžila iba po jednom a vzdelanie to nie je. Aby mohla svoj sen realizovať, musela čakať, kým do jej života vstúpi láska.

Dospievajúca školáčka so svojím priateľom už po dvoch mesiacoch vzťahu otehotnela, pretože chcela mať dieťa čo najskôr. Keď zistila uprostred obdobia skúšok, že čaká dieťa, nebolo to vraj pre ňu žiadne prekvapenie, uviedol Mirror: „Vždy som chcela mať deti. Je to niečo, po čom som vždy túžila.“ Rachel po šťastnej novinke vysvetlila, že so svojím 20-ročným priateľom Chrisom odmietli používať akúkoľvek antikoncepciu, pretože chceli mať spolu dieťa. Keď sa totiž v lete cez prázdniny zoznámili, okamžite vedeli, že sú pre seba stvorení.

Tínedžerka má v 15-tich dve deti: Zľakla som sa, keď mi z pŕs tiekla tekutina!

„Naozaj sme spolu chceli mať dieťa. Povedali sme si, prečo nie, veď nás nemôže nič zastaviť,“ opísala Rachel dôvod, prečo nepoužili kondómy ani antikoncepciu. Rachelina mama Carol však priznala, že bola v šoku, keď sa dozvedela, že bude babičkou, nebola však prekvapená, že jej dcéra otehotnela v už takom ranom veku. Nie všetci z Rachelinej rodiny však s tehotenstvom súhlasia a mladší brat študentky, 15-ročný Ross, si myslí, že Rachel mali vyhodiť z domu. „Jednoducho si nemyslím, že toto je ten správny vek,“ rezolútne okomentoval stav svojej sestry mladší brat.

Viac o téme: Rachel Hendry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu