Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Učiteľky nechali chlapčeka (7) napospas osudu: Keď prišli rodičia, takmer skolabovali

Strašný pohľad Zobraziť galériu (2)
Strašný pohľad (Zdroj: Facebook)

OKLAHOMA - Otrasné fotografie ukazujú chrbát a plecia sedemročného amerického chlapčeka, ktorého personál škôlky nechal na slnku a predtým ho nenatrel opaľovacím krémom. Na záberoch vidno katastrofálne následky v podobe škaredých popálenín a pľuzgierov. Prípad už rieši aj polícia.

Dievčatko (10) pri stavaní skrýše chytilo nebezpečnú rastlinu: Toto je hrozivý výsledok

Podľa tety dieťaťa rany boli spôsobené, keď ryšavý chlapček a jeho päťročný brat zostali vonku bez opaľovacieho krému v škôlke v Oklahome. Obaja drobci sú teraz v špecializovanej detskej nemocnici v Texase.

Príbuzná v sobotu vo svojom profile na Facebooku napísala: "Majú také bolesti. Prosím, podeľte sa s týmto príbehom, nech sa dostane do novín a pomôže deťom. Jeden má sedem a druhý päť." Neskôr svoj post aktualizovala a uviedla, že matka deti už odviezla do nemocnice, kde ich liečia.

"Ďakujem všetkým, ktorí zdieľajú, komentujú a za modlitby za moju neter a jej deti," povedala. "Lekári im liečia pľuzgiere. Úbožiatka," dodala. Jej príspevok bol zdieľaný už viac ako 1300-krát. Vedenie škôlky sa zatiaľ k incidentu nevyjadrilo.

Hovorca policajného oddelenia potvrdil, že mamička udalosť v nedeľu nahlásila a pokračuje vyšetrovanie vo forme rozhovorov s niektorými ľuďmi a rodičmi.

FOTO Učiteľky nechali chlapčeka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

FOTO Učiteľky nechali chlapčeka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: SlnkoŠkôlkaChlapčekPopáleniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu