Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nevídané VIDEO z Tesca: Zákazníci ako zvery, krik o pomoc, o pol druhej ráno!

Zákazníci sa nevedeli vpratať do kože Zobraziť galériu (2)
Zákazníci sa nevedeli vpratať do kože (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Pri nakupovaní sa ľudia zmenia niekedy na hotové zvery. Nasledujú inštinkt a v snahe ukoristiť čo najlepší a najlacnejší úlovok neváhajú proti sebe tasiť zbrane. Naposledy to predviedli zákazníci britského obchodného reťazca.

Uplynulú sobotu v skorých ranných hodinách sa v pobočke londýnskeho Tesca odohrala riadna ruvačka, do ktorej sa zapojili traja muži a jedna žena. Najprv sa len nahlas dohadovali, no potom prišlo na rad aj fyzické násilie.

 

Mladík si v Tescu kúpil slaninu: Veľký priekak, písal sťažnosť, legendárna odpoveď

Vzduchom lietali päste a niekoľko zákazníkov skončilo kvôli tomu na zemi. Ako zbraň tu chvíľu figuroval aj dáždnik a fľaša, ktorá skončila v tvári jednej ženy. Bezpečnostný pracovník sa bitkárov od seba snažil oddeliť, ale bez úspechu. Dokonca schytal aj on. Podľa viacerých očitých svedkov nezareagoval adekvátne. "Najmenej piati ľudia kričali o pomoc a nikto nereagoval"," vypovedala Megan Bromleyová.

Nevídané VIDEO z Tesca:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Nakoniec sa musela o poriadok postarať miestna polícia, ktorá bola do obchodu privolaná krátko pred pol druhou ráno. Jej hovorca uviedol, že dôstojníci vypočuli niekoľkých ľudí, no nikoho nezatkli. Vyšetrovanie však ešte prebieha. Prípadom sa zaoberá aj samotné Tesco. "Naši kolegovia zavolali políciu, akonáhle si boli vedomí toho, čo sa deje. Momentálne spolupracujú s políciou na vyšetrovaní," píše sa v oficiálnom stanovisku. 

Viac o téme: BitkaLondýnTesco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu