Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž v panike zavolal políciu, vraj poznal nelegálnych imigrantov: Policajti boli z toho v šoku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PRAHA - Naozaj bizarné príbehy sprevádzajú hystériu okolo utečencov z Blízkeho východu či Afriky. Niektorí ľudia pri pomyslení na utečencov panikária až tak, že z toho vyjdú nakoniec ako čistí blázni.

Takýto prípad sa stal v susednom Česku. Policajti zaznamenali naozaj obrovskú kuriozitu. Jeden muž zavolal na linku 158, aby oznámil policajtom, že s "istotou spoznal nelegálnych imigrantov, ako si stavajú nový príbytok". Informoval o tom Policejní deník.

"Policajtom oznámil, že pri ceste Vápenný Podol - Prachovice na Chrudimsku sa pohybujú traja utečenci, ktorí sa už asi na mieste udomácňujú a stavajú si bunker alebo nejaké príbytok. Oznamovateľ uviedol, že žil v Anglicku a že bezpečne poznal, že ide práve o nelegálnych migrantov," píše deník.

Policajti, kedď dorazili na miesto, aby situáciu preverili, museli byť z "nelegálnych imigrantov" doslova unesení. "Na miesto okamžite vycestovala hliadka policajtov z Obvodného oddelenia Heřmanův Městec, ktorá zistila, že nejde o žiadnych nelegálnych utecencov, ale o lesných robotníkov, ktorí hádzali na hromadu orezané konáre."

 

 

Viac o téme: Polícia Utečenci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu