Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Znechutení dovolekári na Istrii v Chorvátsku: Brali deti na ruky a z pláže utekali kade ľahšie!

V blízkosti dovolenkárov natáčali horúce scény Zobraziť galériu (3)
V blízkosti dovolenkárov natáčali horúce scény (Zdroj: Foto: regionalexpress.hr)

ŠTINJAN - Dovolenkári na pláži Hidrobaza v blízkosti chorvátskeho mesta Štinjan na Istrii sú pobúrení. Len kúsok od rodín s malými deťmi sa realizoval filmový štáb. Nebolo by na tom nič zvláštne, keby objektom nebola nahá modelka v erotických scénach a hlasitým sexuálnym prejavom.

Sexi dievčina v mokrom oblečení s presvitajúcimi prsiami postavila na pláži do pozoru nejedného muža, no rozhodne aj ženy. Na preplnenom pobreží neznámy tím natáčal a fotografoval erotické scény, ktoré boli okorenené poriadne hlasnými povzdychmi. Pikantné scény rozrušili rodičov, ktorí si užívali dovolenkové chvíle spoločne so svojimi deťmi.

Znechutení dovolekári na Istrii
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: regionalexpress.hr)

Podľa jedného z dovolenkárov horúce scény natáčali približne dve hodiny,  počas ktorých pobúrení rodičia rozhorčene vstávali a opúšťali pláž. O prípade informoval chorvátsky portál Regional Express.

Znechutení dovolekári na Istrii
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: regionalexpress.hr)

Poplach aj v Zadare

Dovolenkárov na pláži Ljupco poriadne pobúril 41-ročný Čech. Ako informuje chorvátsky portál zadarski.hr, polícia muža zatkla a predviedla úplne nahého na policajnú stanicu po tom, čo sa takto kúpal a následne premával pomedzi dovolenkárov. Voči mužovi začali trestné stíhanie kvôli poškodeniu morálnych pocitov občanov.    

 

 

Viac o téme: PlážSexChorvátskoŠtinjan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu