Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Briti na Malorke sa opäť ukázali: Párik sa rozčapil na betón a urobil TO pred ľuďmi!

Keď musíš, tak musíš!
Keď musíš, tak musíš! (Zdroj: YouTube)

MAGALUF - Horúce leto je ako stvorené na vonkajšie aktivity, ale niektorí to už vážne preháňajú. Pomaly neprejde týždeň, aby sa nevyskytol nejaký prípad, kedy sa dvojica, prípadne trojica, dala strhnúť vášňami a vrhla sa na seba priamo na ulici. Výnimkou nie je ani španielske mesto Magaluf, nachádzajúce sa na ostrove Malorka, ktoré je dobré známe alkoholickými a sexuálnymi excesmi britskej omladiny. Niektorí jej členovia majú zjavne tiež radi outdoorovú erotiku.

Šialená dovolenka na Malorke: Zvrhlý sex, močenie a pľuvanie opitých turistov na ulici!

Nadržaný pár oslávil dovolenku v obľúbenom španielskom letovisku vášnivými chvíľkami, na ktoré sa mohol pozrieť ktokoľvek, kto mal práve cestu okolo. Sexu sa totiž oddával v uličke len pár krokov od hlavnej promenády, po ktorej sa zvyknú po nociach motať stovky párty nadšencov.

Dvojici sa preto nedostalo veľkého súkromia a našiel sa človek, ktorý vytiahol fotoaparát a ich vyvádzanie si nakrútil. Vyše minútu trvajúci záznam potom ktosi zverejnil na pornografických web stránkach a senzácia bola na svete. Za pár chvíľ mal vyše 20-tisíc zhliadnutí a pridali sa aj nejaké tie komentáre.

Tí škodoradostnejší by dievčine ukradli kabelku a pozerali sa, ako by chlapec niekoho naháňal s nohavicami spustenými okolo členkov. Iní však ocenili odvahu dotyčnej slečny a vyjadrili sa o nej, že je trieda. Britskí turisti majú totiž v týchto končinách veľmi promiskuitnú povesť.

Miestne úrady sa snažia zatočiť s ich eskapádami a vydali predpisy, podľa ktorých hrozí dovolenkárom. ktorí sa budú pohybovať po uliciach bez košele či trička pokuta vo výške 500 eur. Ten, kto sa pokúsi skákať z balkóna hotela na iný balkón, prípadne si to vyskúša rovno hodiť odtiaľ do bazéna, môže byť chudobnejší až o 1500 eur. Teda za predpokladu že prežije.

VIDEO nie je vhodné pre maloletých divákov!

Viac o téme: UlicaSexMalorkaMagaluf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu