Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sophie (23) išla rodiť vždy, keď dostala menštruáciu: Jej život je jedno veľké prekliatie!

Sophie so synčekom Chaesom
Sophie so synčekom Chaesom (Zdroj: profimedia.sk)

ESSEX - Sophie Loaderová sa narodila ako zdravé dieťa a až do 13 rokov netrpela žiadnymi závažnými ochoreniami. Všetko sa zmenilo v puberte, kedy dostala svoju prvú menštruáciu a odvtedy každý mesiac trpela neznesiteľnými bolesťami pripomínajúcimi pôrod. Napokon lekári našli aj dôvod, prečo má mladá dievčina takéto problémy.

Modelka (22) po bežnom vyšetrení utrpela šok: Pikantná anomália jej môže strpčiť život!

"Ženy asi šokuje, keď poviem, že som bola v pôrodnici viac ako 100 krát, ale len raz mala návšteva reálny základ," hovorí Sophie, ktorá v 13-ich rokoch dostala svoju prvú menštruáciu a odvtedy ju sužovali neznesiteľné bolesti podobné tým pôrodným.

Všetko sa vystupňovalo až to takého štádiu, že jej matka musela zavolať sanitku. Sophie mala pocit, že jej roztrhá vnútornosti na kusy a dokonca aj lekár si myslel, že by mohla byt tehotná. Napokon však zdravotníci prišli na to, že dievčina nie je celkom taká, ako jej rovesníčky. Má síce iba jednu vagínu, ale dve maternice a jedna z nich sa počas periódy zaleje krvou, čo vyvoláva kontrakcie.

V nemocnici bola najmenej 30-krát, pretože sa nedokázala vyrovnať s týmito bolestivými príznakmi. Vtedy jej lekári dávali plyn a kyslík. Nakoniec to najlepšie, čo mohli urobiť, bolo, že ju naučili rovnaké dychové cvičenia, aké vykonávajú tehotné ženy pred pôrodom.

Napriek tomu, že pred dvomi rokmi porodila zdravého synčeka Chasea, nevie vraj povedať, či sa skutočné a falošné pôrodné bolesti dajú porovnávať. Bola totiž taká omámená od liekov, ktoré dostala pred cisárskym rezom, že to nie je možné. Každopádne si myslí, že jeden pôrod je pre ňu viac ako dosť a s priateľom zatiaľ ďalšie dieťa neplánujú.

Sophie si dala zaviesť aj antikoncepčný implantát a bolesťami teraz trpí "iba" každé tri mesiace.

 

Viac o téme: BolesťPôrodMaternicaSophie Loader
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu