Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO Neuveriteľný kaderník: Tak takto ste určite toho svojho ešte strihať nevideli!

Bleskový účes
Bleskový účes (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Vysedávanie u kaderníka či kaderníčky je pre niektoré ženy vítaná forma relaxu, pre iné zase "povinná jazda", ktorú chcú mať, čo najrýchlejšie za sebou. V prípade, že milujete, keď sa vám odborník hrá hodiny s vlasmi, asi nasledujúce video neoceníte. Každopádne jeho technika strihania je veľmi zaujímavá.

Kadernícky salón v Moskve má jedinečnú ponuku: Tajné policajné zábery nahých služieb!

Zručný kaderník si získal veľký ohlas na Facebooku po tom, čo predviedol na mladej blondínke skutočnú strihaciu virtuozitu. Od mája, kedy bolo video zverejnené, zaznamenalo 12 miliónov videní a niet sa čo čudovať, že ho ľudia na sociálnych sieťach zdieľali v hojnom počte.

Vlasový stylista totiž dokáže blondínke skrátiť účes rovnako rýchlo a presne, ako keď šéfkuchár krája napríklad mrkvu. S hrebeňom oddelí pramene vlasov, ktoré potrebuje upraviť a bleskovými pohybmi nožničkami ich doslova oseká. Takto postupuje po celej hlave, až v rekordnom čase dosiahne požadovanú dĺžku.

Identita kúzelného kaderníka nie je známa, rovnako ani to, kde bol záznam urobený. A niektoré zákazníčky by možno rady vedeli aj to, či je tento spôsob strihania šetrný k ich korune krásy.

Viac o téme: účesKaderník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu