Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Stand up Temné kecy posúva hranice nie len v prejave

Temné kecy PR Zobraziť galériu (5)
Temné kecy PR (Zdroj: PR)

Za ostatných pár rokov vzniklo na Slovensku viac stand up zoskupení ako politických strán, čo už je dosť silná káva. Určite by stálo za to informovať o všetkých, ale vážime si, že v týchto horúčavách kukáte do monitora a skrátime to len na tú, čo za krátku dobu zdoláva najvyššie méty.

Už viac ako osem mesiacov totiž  desaťtisíce človekov slovenských vie, že Temné kecy nemajú len silné reči. Ladižo, Veľmajster Jerry, Fučo/Mariňák,  Gabo Žifčák, Michael Szatmary, Jaro Abaffy a mnohí iní sa so svojim temných humorom ako prví predstavili na veľkom pódiu vypredaného ateliéru Babylon /Aj stand up je Charlie – produkcia Temné kecy/, ktorý vypredali za týždeň. Vyššie spomenutí majstri slova mali také sebavedomie, že sa dokonca prednedávnom odhodlali vystúpiť z temných priestorov podnikov a ukázať svoju pravú tvár na verejnom priestranstve pláže pod bratislavským Ufom – a opäť ako ináč s úspechom typickým pre značku Temné kecy.

Zrejme aj kvôli tomu, že kluby počas ich vystúpení doslova praskajú vo švíkoch, veď pritiahnuť štyristopäťdesiat ľudí na vulgarizmami ovenčené a život opisujúce recitály je skutočne temný výkon. Záujem občanov, vidieť týchto majstrov súvetí ako aj jednoduchých viet, je skutočne enormný. Svedčí o tom aj fakt, že sa do Temných kecov môžeš už aj oháknuť a to cez nový ešop www.temnekecy.sk. Vyše päť miliónov vzhliadnutí na internete toto tvrdenie len potvrdzuje.

A aby tých superlatívov nebolo málo je treba dodať, že Temné kecy nie sú zoskupenie namyslených chrapúňov, ktorí s cigarou v jednej a šampusom v druhej ruke čakajú na haldy divákov. Nie! Temné kecy tripujú. Každý mesiac sa tak snažia priniesť do väčších miest našej aj susednej krajiny humor, ktorý baví davy.

Dokonca im záleží aj na vašom zdraví a ako prvý stand up vás prídu pobaviť aj tam, kde chcú byť v tomto teple všetci - na vodičku. Temné kecy budú na Wakelake na Zlatých pi(e)skoch 31. júla o 20:30hod /predpredaj.sk/. Ak si náhodou viac podnikovo vínkový typ, tak pre teba zas chystajú Temné kecy v Kuca Paca /Staré mesto BA/ 27. júla o 20:00hod. aj s degustáciou vína vo VIP štýle, alebo v podniku PolePole /Dolné Hony/ 30. júla o 20:30hod. v rodinnom štýle.

O čo sa ako prví v tejto brandži s ich úprimnosťou, otvorenosťou, pravdivosťou a bez cenzúry pokúsia? Určite choď na Temné kecy a zisti to osobne! A ak sa pýtaš, na ktoré, tak na každé! /FB a YouTube: Temné kecy, predpredaj.sk/

-Reklamná správa-

Viac o téme: Stand up Temné kecy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu