Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pri Dunaji ako pri mori - Club Master 77

Club Master 77 na bratislavskej Magio Pláži. Zobraziť galériu (2)
Club Master 77 na bratislavskej Magio Pláži. (Zdroj: PR)

Po minuloročnom úspešnom štarte, prichádza 2. ročník plážového Clubu Master 77, opäť na bratislavskej Magio Pláži. DJ, sexi tanečníčky, súťaže a originálne koktaily Goral Vodka Master.

Už tento štvrtok 9. júla o 17:00 štartuje na bratislavskej Magio Pláži už druhý ročník unikátneho pop-up plážového klubu s názvom Club Master 77. Hudba, drinky, vibrujúca atmosféra ako z nočného klubu v spojení s osviežujúcim  čerstvým vánkom od Dunaja, to je tá pravá letná noc. Vychutnajte si ju  v plavkách, na slnku, pri bazéne s drinkom v ruke. O hudobnú produkciu sa postará skvelý DJ, horúcu letnú atmosféru vytvoria sexy tanečníčky v bazéne a osvieženie príde v podobe originálnych koktailov Goral Vodka Master.

Úspešný koncept plážového klubu je inšpirovaný svetovými plážoými klubmi, aké môžete nájsť na Miami, v St Tropez alebo na Ibize. Je určený predovšetkým mladým mestským ľuďom, ktorí sa chcú baviť a zažiť výnimočnú atmosféru na výnimočnom mieste. Vstup je pre osoby staršie ako 18 rokov a je, ako všetky ostatné atrakcie na Magio Pláži, zadarmo.

Club Master 77 zorganizuje počas leta spolu 6 jedinečných plážových párty. Prvá štartuje už tento štvrtok, ďalšie budú nasledujúce týždne vždy v piatok podvečer. Každá párty má originálnu tému, ktorá je spojená so súťažou o koktaily a iné zaujímavé ceny. Na prvej párty hľadáme Master of style a skvelým drinkom oceníme všetkých tých, ktorí majú originálny štýl obliekania, zmysel pre módu a sú skrátka neprehliadnuteľní. Ďalšie párty sa budú niesť v znamení fotogenických tvárí, dokonale vyrysovaných tiel, originálnych tetovaní, barmanského umenia a sériu uzavrú králi tanečného parketu.

Návštevníci Club Master 77 budú mať aj tento rok možnosť ochutnať originálne koktaily vytvorené z Goral Vodky Master a jej ochutených verzií Cranberry, Lime a Grapefruit. V receptúrach drinkov sú použité aj netradičné ingrediencie ako jasmínový čaj, bazalka či ibištek. Nebude chýbať ani signatúrny Master Drink so sladkými červenými ľadovými kockami.

Dress code letných plážových párty je beach casual. Preferujú sa bledé farby, ľahké materiály, pohodlie a samozrejme štýl.

Plážová dovolenková atmosféra, západy slnka nad Dunajom, osviežujúci letný vánok, horúci piesok, chladené koktaily, svetová hudba a tanec v bazénoch, to všetko a ešte oveľa viac vám prináša Club Master 77 na bratislavskej Magio Pláži.

- reklamná správa -

Viac o téme: Club Master 77
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu