Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO splneného sna každého dieťaťa: Stovky héliových balónikov vyniesli Daniela do výšin!

Danielovi závidia deti po celom svete.
Danielovi závidia deti po celom svete. (Zdroj: YouTube)

CALGARY – Každé dieťa si aspoň raz v živote pomyslí, že by si chcelo zobrať toľko balónikov hélia, aby ho zdvihli do vzduchu a odniesli do výšok. Daniel Boria sa dočkal, i keď o pekných pár rokov neskôr, ako by človek čakal. Parašutista, ktorý sa chystal zaujať Kanaďanov unikátnou reklamou, sa vďaka 110 balónom vzniesol na stoličke. Nedopadlo to však podľa jeho predstáv.

Daniel má malú firmu, ktorá predáva čistiace prostriedky, sa chcel vzniesť a následne zosadnúť na štadióne Calgary Stampede. Počasie to však zariadilo inak. Silný vietor balóny príliš zaniesol, a tak Daniel radšej zoskočil na neďaleké pole. Balóny so stoličkou sa našli až v nedeľu večer, uvádza stránka Huffington Post.

Napriek tomu, že to nevyšlo, Daniel si zážitok pochvaľuje: „Bola to najzábavnejšia vec, akú som v živote robil.“ Polícii však už až taká úžasná neprišla. Nadšenca obvinila z ohrozovania cudzieho života a majetku, až do pondelka ho držali vo väzbe. Zrejme ho to však nemrzelo, zážitok to musel byť neuveriteľný.

Viac o téme: Let balónomHéliové balóniky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu