Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pohrýzla mu úd, lebo odmietol sex: Policajti sa jej pozreli na zúbky, FOTO sexuálnej dračice zo stanice

Tabatha Lee Grooms Zobraziť galériu (2)
Tabatha Lee Grooms (Zdroj: Richmond Co. Sheriff's Office)

AUGUSTA - Keď sa žena zapletie s mladším partnerom, musí rátať aj s turbulenciami jeho mužského ega. Ona si však myslela, že o ňu priateľ stojí v zlom aj dobrom. Na verejnosti sa s ňou promenádoval, ale v súkromí bol málo aktívny. Tabatha sa preto partnerský problém rozhodla riešiť radikálne.

Tabatha Lee Groomsová (35) cítila, že niečo nie je v ich vzťahu v poriadku. O päť rokov mladší Carlos Rodrecus Grace s ňou odmietol mať sex a ona sa v návale zlosti a opovrhnutia vybrala do neďalekého baru, kde sa šialene opila. Potom prišla pred polnocou domov a keď uvidela svojho priateľa, ako sa pasívne váľa na gauči, zúrivo ho napadla.

Starí panici o svojich boliestkach: Bol som omráčený, existuje toľko rôznych tvarov poprsia!

Tabatha Carlosa začala do krvi škriabať po tvári a krku, potom ho drasticky uhryzla do predlaktia. Mladý muž sa napokon ubránil, ale hysterku sa podarilo upokojiť až po tom, ako udrela do tváre aj vlastnú 66-ročnú matku a zohyzdila ju monoklom, uviedol Nydailynews.com. Tabatha, ktorú musela spacifikovať polícia, sa po zadržaní priznala, že konala v stave opitosti. Bola obvinená z domáceho násilia a zatknutá.

Pohrýzla mu úd, lebo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Richmond Co. Sheriff's Office)

Viac o téme: Tabatha Lee Grooms
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu