Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chcela romantickú večeru, zažila horor: Modelku napadli šialené ženy, je z nej obluda

Angie to dali zrejme žiarlivé ženy poriadne vyžrať.
Angie to dali zrejme žiarlivé ženy poriadne vyžrať. (Zdroj: YouTube)

SANTIAGO DE GUAYAQUIL – Ženská žiarlivosť môže byť životu nebezpečná. Svoje o to vie aj Angie, modelka z Ekvádoru, na ktorú sa vrhla skupina asi 20 ľudí, prevažne žien, ktoré ju dokaličili rozbitými fľaškami. Jej manžel Kevin sa na to všetko musel pozerať, pritom ho držalo niekoľko chlapov. Z neskorej romantickej večere sa tak stal najhorší zážitok tohto páru!

Celý útok zúrivých žien, ktoré Angie stiahli už keď nastupovala s Kevinom do taxíka a začali ju mlátiť, je zachytený aj na videu. „Moja žena sa snažila utiecť, no zakopla a spadla. Snažil som sa ju brániť, no skupina žien ma zastavila a povedala, že to nie je moja vec. Muž, ktorý sa mi vyhrážal, mojej žene rozbil hlavu,“ opisuje hrozné chvíle Kevin.

Angie ostala po útoku nehybne ležať. Rezné rany na tvári, ramenách, bruchu a nohách museli zošívať viac ako 100 stehmi. Jej sestra Gabriela vysvetlila, prečo je to taká katastrofa: „Mala úspešnú kariéru ako modelka, chirurgovia sa teraz snažia zachrániť jej krásnu tvár.“ Podľa vedúceho lekárskeho tímu, doktora Luisa Pereza Montesinosa, bude zrejme potrebovať niekoľko plastických operácií.

Polícia prípad, samozrejme, vyšetruje, no nevedia prísť na motív, ktorý šialené ženy k útoku viedol. Útočníkom hrozí tri až päť rokov za mrežami za napadnutie. Neďaleký klub, v ktorom bola dvojica na večeri, bol medzitým uzavretý, keď sa ukázalo, že zúfalým manželom nikto z ochrankárov nepomohol, informuje web britského denníka Daily Mail.

She was stripped, stabbed with broken bottles and beaten up by a group of up to 20 women

Posted by Daily Mail on 6. júl 2015

 

Viac o téme: Modelkaútok na ulici
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu