Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalšia podivná vec v Rusku: Nad Putinovým rodným mestom sa zrazili dve UFO!

Čo to je?
Čo to je? (Zdroj: YouTube)

PETROHRAD - Ruská študentka sa svojím videom postarala o hlavybôľ miestnej polícii a úradom, ktoré zatiaľ márne pátrajú po incidente, ktorý sa odohral na oblohe nad Petrohradom. Záznam totiž ukazuje zrážku dvoch neidentifikovaných lietajúcich objektov, dym a následný pád. O havárii v tom čase ale nevypovedá žiadna správa.

V Rusku je možné všetko: Dokazujú tieto zábery, že je Mesiac vlastne mimozemská loď?!

Ana Zhmaevová sa domnievala, že nakrútila tragický pád lietadla v meste, kde sa narodil aj ruský prezident a superhrdina Vladimir Putin. Keď ale udalosť ohlásila na polícii, nenašli sa žiadne informácie o tom, že by vo vzduchu na danom mieste malo dôjsť k zrážke.

Jej záznamom, ktorý ukazuje dva lietajúce objekty narážajúce do seba, výbuch a záblesk svetla, sa teraz zaoberajú úrady. Možno sa im predsa len podarí nájsť trosky jedného z nich, ktorý sa rútil k zemi.

Tajomný Incident vyvolal búrlivú debatu na ruských spravodajských portáloch, ktorá naznačuje, že v skutočnosti by mohlo ísť o lietadlá, ktoré havarovali po tom, čo sa dostali do problémov.

V ten deň bola v oblasti ohlásená aj letecká šou, ale jej organizátor prezradil, že nemá vedomosť o žiadnych ťažkostiach účastníkov. Rovnako ako polícia, ktorej hovorca sa vyjadril, že sa zaoberajú ďalším skúmaním tohto prípadu, aby zistili, čo sa vlastne stalo.

Viac o téme: ZrážkaZáhadaRuskoUFOPetrohrad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu