Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Doprajte deťom leto s celebritami

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: PR)

Nie len dospelí chcú zažívať ten pocit keď sa naživo stretnú so známou osobnosťou, ktorú vnímajú v mediálnom svete ako svoj idol, či osobnosť tak nedostupnú, že stretnutie s ňou vyvoláva doslova adrenalínové pocity. Dnes o takéto zážitky majú záujem aj deti, tak prečo im to nedopriať?

Na OFFLINE TÁBORE sa deti môžu stretnúť nie len s najžiadanejšou osobou detského mediálneho sveta, zo sveta Youtube – Gogomanom, ktorý svojimi videami láme dvojmiliónové hranice viditeľnosti. Šouman, zabávač a v prvom rade mladý muž hovoriaci rečou, ktorej rozumejú prevažne deti vo veku od 8 do 19 rokov. Poznať ho budú hlavne tí z vás, ktorí sa s deťmi hrajú ich obľúbené hry. Gogo vás v tom prípade určite aspoň raz hrou sprevádzal a zabával vtipnými pripomienkami, kvôli ktorým deti jeho osobnosť tak zbožňujú.

Gogo strávi v tábore s deťmi celý deň, naučí ich základným technikám filmovania. Od vzniku myšlienky podľa zadania, písania scenárov, prípravy a natáčania až po finálne spracovanie výsledného videa. Spoločnosť mu bude robiť jeho priateľka Lucka a kolega SelasSie. Na druhý deň zas príde Expl0ited a Matúš s ktorými deti budú športovať a hrať sa celý 1 deň a večer dokonca zatancujú na „suprovej“ diskotéke. Všetkých deti youtuberov vnímajú ako majstrov detského humoru a zábavy, preto nepochybujeme o výroku organizátora že „Toto bude ten najzábavnejší detský tábor na Slovensku“. Okrem youtuberov sa do tábora na celé dni chystajú aj ďalšie hviezdy ako Juraj Zaujec, ktorý sa spolu s Monikou Olšovskou a psíkom Arsim budú v rámci Talentového dňa budú hrať na súťaž „Tábor má talent“ a deti im predvedú svoje nadanie v ľubovoľných disciplínach a samozrejme neostanú bez odmeny.

Športový deň zastúpi slovenský reprezentant baseballovej ligy Martin Brunegraf, ktorý ich popreháňa a naučí základom basebalu.

Okrem osobností na deti čaká celodenný výlet, nočný pochod, diskotéka a veľa veľa iného. Rekreačné zariadenie Jedliny, ktoré sa nachádza 17 km od najbližšieho mesta a ktoré môžeme kľudne nazvať aj ozdravovacím centrom, má v areáli vlastný bazén a ihriská. Čo viac si dieťa môže priať?

Prihláste a potešte svoju ratolesť ešte dnes! Tábor sa do 20.7. predáva v zľavnenej sume, preto nezmeškajte príležitosť obdarovať ju za celoročné úsilie v škole. Tábor s celebritami – to je OFFLINE TABOR www.offlinetabor.sk

Predpredaj vstupeniek v sieti Predpredaj.sk  

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu