Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dievčina sa kvôli svojej tvári cítila ako ropucha: Škaredá ako h**no, umývaš sa vôbec?

Em už od puberty bojuje s akné
Em už od puberty bojuje s akné (Zdroj: Twitter/mypaleskinblog)

LONDÝN - Blogerka Em Fordová si jedného dňa povedala, že už nechce skrývať nedokonalosti svojej pleti za mejkapom a na sociálnej sieti uverejnila fotografie, na ktorých je nenalíčená. Reakcie ľudí boli horšie ako v zlom sne! Takto ju ľudia naozaj vidia?

Selfie fotografie bez mejkapu s akné, ktoré sympatická blogerka Em Fordová pred tromi mesiacmi publikovala na svojej sociálnej sieti, komentovali ľudia z celého sveta. Od tej chvíle dostala asi 100-tisíc komentárov na účet vzhľadu, ktoré ju šokovali, ale aj sklamali natoľko, že svoje pocity zobrazila na zaujímavom videu, uvádza Irishexaminer.com. Ľudia ho označili za silné a srdcervúce.

Keď zverejnila fotografie bez mejkapu, ľudia ich komentovali slovami: „Si škaredá! Vyzeráš nechutne! Nemôžem sa na ňu pozerať. Škaredá ako h*vno. Umývaš si niekedy vôbec tvár?“ Celý život sa kvôli problematickej pleti stretávala so šikanou a tieto nelichotivé slová jej na sebavedomí vôbec nepridali.

Modelka (22) po bežnom vyšetrení utrpela šok: Pikantná anomália jej môže strpčiť život!

Vyzeráš ako...

Keď si potom tvár nalíčila, komentáre boli o 180 stupňov iné: „Si nádherná. Vyzeráš rozkošne. Páči sa mi tvoj mejkap.“ Ale našli sa aj takí, ktorým sa Emina vizáž nepáčila: „Dávaš si priveľa mejkapu. Dávaš si toľko mejkapu preto, že si škaredá? Stále vyzeráš ako h*vno.“ Opäť sa objavili ľudia, ktorí jej tvár označili za nechutnú.

Em sa teda rozhodla svetu odkázať posolstvo. Na videu sa zdôverila so všetkými svojimi obavami z akné, ako aj pocitmi iných žien, ktoré bojujú s problematickou pleťou. Všetkým ženám, ktoré majú pochybnosti, odkazuje: „Si nádherná. Nedovoľ druhým, aby ťa presviedčali o opaku a nerob to ani ty sama.“

Viac o téme: KrásaAknéEm Ford
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu