Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Anjelské FOTO zo záhrobia: Na tehotnú vnučku pozerá z ultrazvuku tvár smejúcej sa babičky!

Debbie s ultrazvukom svojho dieťatka Zobraziť galériu (2)
Debbie s ultrazvukom svojho dieťatka (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Mladá Írka (23), ktorá čaká svoje prvé dieťa, zažila obrovské prekvapenie, keď na ultrazvuku objavila niečo nezvyčajné. A nie je v tom sama, rovnako pochodili aj ostatní rodinní príslušníci, ktorí na skene spoznali tvár obľúbenej babičky.

Strašidelný detail na ultrazvuku: Na syna hľadel z FOTO jeho mŕtvy otec!

Lekárnička Debbie Kingová zašla v júni do nemocnice na rutinnú kontrolu a snímku z ultrazvuku, ktorú jej urobili, si zavesila k predošlým na chladničku. Nevenovala jej väčšu pozornosť, pretože sa domnievala, že vyzerá, ako všetky ostatné. Až jej priateľka, ktorá sa lepšie na obrázok prizrela, povedala, že na ňom vidí tvár. To nastávajúcu mamičku donútilo detailnejšie sa pozrieť a zrazu zbadala, že na ňu hľadí jej mŕtva babička.

"Ukázal som sken niekoľkým ďalším ľuďom a oni súhlasili, že vyzerá ako ona. Je to podľa nich najpodivnejšia vec, akú kedy za svoj život videli," prezradila portálu mirror.co.uk Debbie, ktorej babička Teresa zomrela vo februári 2012 vo veku 82 rokov potom, čo dlhšie bojovala s demenciou.

Teresa by teraz bola hrdou prababičkou troch detí a štvrtého, Debbienho dievčatka, na ceste. "Zvykla som sa s ňou rozprávať o všetkom. Pripadá mi to, že sa na nás pozerá. Cítim sa vďaka tomu teraz oveľa pokojnejšie počas tehotenstva," dodala žena, podľa ktorej je babička niečo ako anjel strážny.

Presne to si myslí aj jej sestra Amanda Kingová (25), podľa ktorej im chcela dať babička znamenie, že je po smrti šťastná. Je to podľa nej aj znak toho, že všetko pôjde počas Debbienho tehotenstva hladko a dieťatko príde bezpečne na svet.

Anjelské FOTO zo záhrobia:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: DieťaBabičkaUltrazvukPodobaDebbie Kingová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu