Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO najrozkošnejšieho dieťaťa na svete: Milujú ho dokonca aj celebrity

Egypt je slávna, pritom o tom ešte ani netuší
Egypt je slávna, pritom o tom ešte ani netuší (Zdroj: Facebook)

BRISBANE - Internet je plný fotiek krásneho modrookého bábätka, ktoré má len osem mesiacov, no už polovica sveta vie, ako sa volá. Malá Egypt, dcéra austrálskeho rappera Fortafyho a jeho partnerky Shany Eversovej, si už získala aj srdce slávnej Kim Kardashian. Až 100-tisíc lajkov dostala malá Egypt na Facebooku po tom, čo jej fotku zdieľala práve manželka rappera Kayneho Westa na Instagrame.

Kim to neurobila len tak náhodou, malá Egypt mala totiž na sebe oblečenie z detskej kolekcie, ktorú vytvorila spolu so svojimi sestrami. Shana je určite veľkou fanúšičkou Kim Kardasian, obe matky sa na seba veľmi podobajú. Rodičia novej hviezdy internetu však tvrdia, že taký úspech nebol ich zámerom, aj keď, teraz sú na Egypt veľmi pyšní.

egypt <3 :*

Posted by Àñjånâ Ãshòk on 5. jún 2015

Dievčatko s veľkými modrými očami a mihalnicami si teda záujem verejnosti vyslúžilo viac menej samé. Značka Kardashian Kids poslala šťastnej rodinke aj nový balíček ich vecí, a to spolu s ručne podpísanou kartičkou od všetkých troch sestier. S fotkami malej princeznej už dokonca užívatelia internetu postvárali všeličo, obľúbený je emotikon s veľkými modrými očami.

Posted by Shana Evers on 16. máj 2015

​ 

Viac o téme: Kim KardashianFortafyNajkrajšie dieťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu