Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tridsiatnička kvôli manželskej kríze sexovala s 12-ročným chlapcom: Porodila mu dieťa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

MELBOURNE - Žena z austrálskeho Melbourne sexuálne zneužívala chlapca už od jeho 12 rokov. Po čase s ním zostala tehotná a pred okolím zatĺkala, kto je skutočným otcom jej dieťaťa. Dnes stojí pred súdom a za svoje otrasné správanie viní svoje nefunkčné manželstvo.

Beštiálni bankoví úradníci: Sexuálne hry s bábätkom po tom, ako jeden povedal, že to bude zlaté!

Žena, ktorá nemôže byť kvôli dieťaťu splodenému s chlapcom menovaná, s ním začala spávať pred niekoľkými rokmi, v čase keď mal len dvanásť a on už bola zrelá tridsiatnička. Zneužívanie pokračovalo ďalšie roky, až kým nezistila, že je tehotná a svojej obeti porodila dieťa.

Jej manžel ju vraj dokonca varoval, že sa k chlapcovi správa nevhodným spôsobom, ale to ju nezastavilo. Žena, ktorá má aj iné deti, vyhlásila, že otehotnela s kolegom a matka obete jej dokonca pomáhala s pôrodnými bolesťami netušiac, že je svedkyňou narodenia svojho vlastného vnuka.

Žena opakovane poprela akékoľvek neprístojnosti, ale nakoniec sa priznala potom, čo polícia zobrala dieťaťu vzorky DNA. Matka obete na krajskom súde vyhlásila, že detstvo jej syna bolo zničené. "Bol nútený vyrásť a stať sa otcom príliš skoro," povedala žena, ktorá bojovala so slzami. "Zlomilo mi to srdce. Nedokážem sa s tým vyrovnať," dodala.

Chlapec údajne teraz trpí sebapoškodzovaním a ľudia si zvyknú jeho dieťa mýliť s jeho súrodencom. Rodina obžalovanej je zdrvená jej správaním. Manžel ju opustil a so svojimi ostatnými deťmi má len obmedzený kontakt.

"Obťažovanie sa udialo na pozadí krachujúceho manželstva," povedala na ženinu obranu advokátka Rebeka Haylocková. Podľa sudkyne Jane Patrickovej, ale ide o tragickú situáciu. "Správala sa úplne príšerne," uviedla sudkyňa. Žena sa svoj trest dozvie 27. júla.

Viac o téme: ChlapecZneužívanieTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu