Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Ľudská blbosť nepozná hraníc: Mladíkovi pri explózii takmer roztrhlo zadok!

Čakanie na výbuch bolo určite stresujúce.
Čakanie na výbuch bolo určite stresujúce. (Zdroj: liveleak)

LONDÝN - Ľudskej hlúposti sa medze nekladú. Hlavne, nech je sranda! Asi týmto heslo sa riadil mladík, ktorý si pokojne pod zadok umiestnil raketu na ohňostroj a čakal, čo to s ním spraví. Možno keby tento pokus urobil so silnejšou zábavnou pyrotechnikou, nebolela by ho iba zadnica, ale stal by sa rovno ašpirantom na Darwinovu cenu.

Kamaráti nalákali mladíka na nevinný žart: Netušil, aká potupa ho čaká!

Hop alebo trop! Asi takto sa rozhodol riskovať mladík na videu, ktorý v kúpeľni zapálil raketu na ohňostroj, vhodil ju pod misu a potom si na ňu sadol. Niekoľko sekúnd zotrval v pozícii čakajúceho odsúdenca na smrť s hlavou v dlaniach a pravdepodobne tŕpol, akú veľkú ranu pyrotechnika spôsobí.

Keď raketa v miestnosti vybuchla, spôsobila pekný záblesk a zanechala po sebe kopec dymu. Nehovoriac o tom, že mladík sa s bolestnou grimasou a výkrikom hnal rýchlo z kúpeľne preč. Asi to nebolo tak "príjemné", ako si predstavoval.

Pre jeho kamaráta, ktorý všetko nahrával na mobilný telefón, to ale bola veľká zábava a zábery preto sprevádza jeho hysterický smiech. Ktohovie, ako by reagoval, keby sa jeho priateľovi stalo naozaj niečo vážne len preto, že sa zbytočne zahrával so svojím zdravím.

Viac o téme: OhňostrojRaketa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu