Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kadernícky salón v Moskve má jedinečnú ponuku: Tajné policajné zábery nahých služieb!

Nahota predáva.
Nahota predáva. (Zdroj: metro.co.uk)

MOSKVA - Polícia v Rusku si preklepla kadernícky salón, ktorý poskytoval zákazníkom naozaj neortodoxný servis. Za približne 60 eur si mohli muži nechať ostrihať vlasy od nahej odborníčky. Dopyt bol tak veľký, že záujemcovia stáli vo fronte až na ulici.

Povyk v konzervatívnej Číne: Fotograf nafotil holú modelku v Zakázanom meste!

Popularita neobvyklého salóna však spôsobila nielen jeho vzostup, ale aj pád. Opití zákazníci sa totiž častokrát pomýlili a snažili sa dostať do neďalekého centra pre autistické deti. Išlo pritom o dve veľmi rozdielne inštitúcie.

Ludmila Mihailovová, riaditeľka školy, povedala: "Nemohli sme viac deti nechať vonku na ihrisku, okolo sa motalo veľa opitých mužov a snažilo sa dostať do budovy."

Po okolí sa hneď rozkríklo, že by mohlo ísť o obchod s drogami. Túto informáciu šiel do salóna preveriť policajt v utajení, ktorý nakrútil aj zaujímavé zábery. V podniku mu totiž za sumu vyše 100 eur ponúkli možnosť, že nahá bude nielen kaderníčka, ale aj on sám.

Pravidelný klient Sergej Voronov opísal praktiky zariadenia takto: "Akonáhle sa dostanete dovnútra, príde za vami dievča s veľkými prsiami, ktoré vám ponúkne šálku kávy a flirtuje s vami. Svetlá sú stlmené a potom začnú hovoriť o tom, aké služby môžu ponúknuť. Robia pedikúru a manikúru, ako aj účesy. Čím dlhšie tam sedíte, tým budete viac platiť".

Manažéri salóna sa teraz bránia obvineniam, že ich podnikanie je vlastne prostitúcia. Podľa nich kaderníčky nemajú sex s klientmi. Napriek tomu si rozhodne slušne zarobia, veď policajtovi v utajení bola poskytnutá možnosť rezervovať si viac času s dievčaťom, ktoré ho strihá, a to "iba" za cca 500 eur.

Viac o téme: NaháKaderníčkaPolícia Moskva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu