Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dôchodkyňa v 72 rokoch zistila neuveriteľnú vec: Konečne pochopila veľkú záhadu o sebe

Verda Byrdová Zobraziť galériu (2)
Verda Byrdová (Zdroj: Foto: YouTube/USA Today, Facebook)

CONVERSE - Neuveriteľné zistenie šokovalo 72-ročnú ženu. Na smrteľnej posteli jej mama oznámila, že nie je jej biologická matka. Prekvapenie bolo o to väčšie, že žena konečne pochopila, prečo je beloška, keď jej obaja rodičia sú tmavej pleti.

Verda Byrdová si celý život myslela, že síce má bielu pleť, jej rasový pôvod je rovanký, ako majú rodičia. Po tom, čo sa dozvedela správu o adopcii ostala šokovaná. "Vyrástla som bez akýchkoľvek odpovedí na otázky okolo pôrodu, nikto mi nikdy nepovedal, prečo som biela," cituje ženu USA Today.

Na smrteľnej posteli jej adoptívna matka povedala, aby si vyhľadala informácie o svojich biologických rodičoch. Po tom, čo Verda celý čas verila, že je čierna, sa jej po oznámení pravdy,    obrátil život hore nohami.

Verda so svojimi adoptívnymi rodičmi
Zobraziť galériu (2)
Verda so svojimi adoptívnymi rodičmi  (Zdroj: Foto: YouTube/USA Today, Facebook)


Zistila, že sa narodila do rodiny s deviatimi súrodencami. Biologický otec opustil rodinu a jej biologická matka sa vážne zranila, preto Verdu ako malé dievčatko štát Missouri odobral. 

Adoptovali si ju Ray a Edwinna Wagnerovci z Texasu, ktorí jej zmenil meno. Po desiatkach rokoch sa jej podarilo stretnúť so svojimi súrodencami. Ženu niektorí obvinili, že o svojej rase klamala. Ona sa však bráni slovami: "Neklamala som, pretože som o tom nevedela."

Viac o téme: AdopciaRasa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu