Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Láska, ktorá rozvrátila celú rodinu: Dôchodca (74) sa ide oženiť so synovou exmanželkou (36)!

Šťastný párik sa už onedlho vezme a nedbá na to, že sa to nepáči zvyšku rodiny Zobraziť galériu (2)
Šťastný párik sa už onedlho vezme a nedbá na to, že sa to nepáči zvyšku rodiny (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Dôchodca z Veľkej Británie zďaleka nie je žiadnym zostarnutým dedkom, ktorý celé dni lúšti krížovky a raz denne sa ide prejsť do obchodu. Aj vo svojom pokročilom veku v ňom stále koluje mladá krv, čo v týchto dňoch dokazuje najmä tým, že si chystá zobrať za manželku ženu, ktorá je od neho o viac ako polovicu mladšia.

Sedemdesiatštyriročný John Harwood sa prednedávnom zasnúbil s Lizou, ktorá má len 36 rokov. To ale nie je to hlavné. Skutočná zápletka spočíva v tom, že korpulentná brunetka je bývalou manželkou jeho tridsaťpäťročného syna, ktorý zo vzťahu týchto dvoch prirodzene nie je ani trochu nadšený. Ba priam zúri. "Je to choré. Z mojej manželky sa stane moja macocha. To, čo robia, je jednoducho nesprávne. Je medzi nimi takmer štyridsaťročný rozdiel," povedal Jason denníku The Sun.

Láska, ktorá rozvrátila celú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Mladík priznal, že s bývalkou nezačal manželstvo práve najromantickejším spôsobom. Vo svadobnú noc spal vedľa ich postele v spacáku totiž aj jeho otec. Nejaké intímne aktivity sa preto zrejme vôbec nekonali. Podozrenie, že medzi Lizou a Johnom niečo je, začal mať po tom, ako ich jedného dňa nachytal takmer pri čine. "Išiel som Lize kúpiť do McDonaldu koktejl, ale zabudol som, akú chcela príchuť, tak som sa vrátil domov. Našiel som tam stáť otca, síce oblečeného, ale s rozopnutým rozparkom. Hneď mi napadlo, že sa medzi nimi niečo muselo stať."

Láska, ktorá rozvrátila celú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Liza od Jasona odišla ešte v roku 2000 po tom, ako vyhodil otca z domu, v ktorom všetci traja bývali. Dvojica sa rozviedla o tri roky neskôr, píše portál metro.co.uk. Keď Liza oznámila svojmu bývalému partnerovi, že sa ide znovu vydávať, neprezradila mu, za koho. Neskôr mu len povedala, že nech si zvyká na to, že onedlho sa stane jeho nevlastnou matkou a babkou jeho detí.

 

Čudná láska: Silikónová prababka (67) sa vydala za zajačika (29)

O zväzku Johna a Lizy si myslí svoje aj jeho bývalá žena, päťdesiatštyriročná Sharon, ktorá sa s ním rozviedla pred tridsiatimi rokmi. Podľa nej sú doslova nechutní. Nuž, v láske sa medze nekladú.

Viac o téme: SvadbaDôchodcaJohn Harwood
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu