Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO, ktoré vám zoberie dych: Zo šedej myši sexbomba, za ktorou sa otočia všetci muži!

Nikkie vie, ako narábať s líčidlami Zobraziť galériu (2)
Nikkie vie, ako narábať s líčidlami (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Mejkap dokáže urobiť zázraky a zo šedej myšky vyčarovať hotovú kráľovnú krásy. Aj táto dievčina ukázala drastický rozdiel medzi tým, ako vyzerá prirodzene a naopak s "tonou" líčidiel na tvári. Ako sa vám páči viac?

Úžasné video odhalilo ohromujúcu silu mejkapu tým, že ukázalo, akú obrovskú transformáciu možno docieliť pomocou aplikovanej kozmetiky. Vizážistka Nikkie z Holandska si na serveri Youtube založila vlastný kanál, kde zverejňuje tutoriály o aplikovaní mejkapu. Jej najnovšie video ale obsahuje malý zvrat. Namiesto toho, aby si naniesla líčidlá na celú tvár, tak urobila len na pravú polovicu. Chcela tak demonštrovať, ako veľmi dokáže mejkap zmeniť niečí vzhľad.

Nikkie krok po kroku nanáša jednotlivé vrstvy kozmetických prípravkov a vysvetľuje aké značky, farby a techniky používa na vytvorenie ideálneho vzhľadu. Na konci videa vidíme, ako sa jedna polka tváre výrazne líši od tej druhej - dramaticky zväčšené oči a ostré lícne kosti sú v kontraste s nevýraznou, no prirodzenou ľavou polovicou.

VIDEO, ktoré vám zoberie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"V poslednom čase ženy uprednostňujú prirodzenejší vzhľad. Chcela som poukázať na to, že ani byť nalíčená nie je hanba. Je to dokonca zábava," obhajuje video, ktoré si doteraz pozrelo už päť a pol milióna užívateľov, Holanďanka. 

Viac o téme: MejkapPremena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu